ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2016 | 02:49

Ωορηξία και τρελές κα@λες...

Ωορηξία και single.. Αν άφηνα το σώμα μου να κάνει τη δουλειά θα χημούσα στον πρώτο τυχόντα... Σαν να μυρίζω την τεστοστερόνη. Όταν κάποιος φλερτάρει μαζί μου ή έστω με ακουμπίσει τυχαία γίνομαι μούσκεμα. Φίλοι και συμφοιτητές που πριν μου φαινονταν αδιάφοροι έχουν ξαφνικά γίνει πόλος έλξης.. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα!!Ευτυχώς πάλι που δεν έχω σχέση γιατί η τρέλα χτυπάει κόκκινο τις συγκεκριμένες μέρες... Το σώμα το ζητάει και το μόνο που θέλεις απεγνωσμένα είναι να τελειώσει ο άλλος μέσα σου και να σε γονιμοποιήσει..Μόνο εγώ έχω τέτοια θέματα κατα την ωορηξία? Αν όχι πώς την παλεύετε χαχα??(Οι στενόμυαλοι που θεωρούν πως οι άντρες έχουν μονοπώλιο στις κα@λες και στην ελεύθερη έκφραση τους παρακαλώ να αφήσουν τα σχόλια για άλλη φορά, ευχαριστώ)
4
 
 
 
 
σχόλια
Μη νομίζεις.. επειδή στη lifo επισκέπτονται πιο πολύ γυναίκες παρά άντρες, δε θα σου τη πουν για τα θέλω επειδή είσαι κι εσύ γυναίκα!Αν όμως ήσουν άντρας και έκανες εξομολόγηση για τις καύλες και ότι θες να ορμήσεις σε όλα τα θηλυκά, τότε ναι θα στη λέγανε!! έχει γίνει στο παρελθόν τέτοια εξομολόγηση.
Όπως ακριβώς κάποιες μέρες που η στύση μου έρχεται σε ανεπαίσθητες επαφές με γυναίκες λόγω πολυκοσμίας σε βαγόνι του μετρό ή ακόμη πιο έντονα σε club. Οι κ@υλες είναι ελεύθερη αγορά, πλήρης ανταγωνισμός σε οικονομικούς όρους κι όταν η προσφορά είναι πλεονάζουσα σε σχέση με τη ζήτηση μειώνεται και η τιμή μέχρι να ισοσκελιστούν αυτά τα δυο μεγέθη. Kοινώς ρίχνει κανείς τις απαιτήσεις του μπας και δει χαρά στα σκέλια του, χιχι!
Scroll to top icon