ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2016 | 02:12

Τι να κάνω;

Καλησπέρα στη λιφοπαρεα!Είμαι 3ετης φοιτητής στην Αθήνα.Είμαι από άλλη πόλη και αλλά ευτυχώς εχω περάσει στην ίδια σχολή με έναν παιδικό μου φίλο.Το πρόβλημά μου είναι το εξής.Γενικότερα σαν άνθρωπος είμαι πολύ κλειστός εσωστρεφής και με σχετικά χαμηλή αυτοπεποίθηση και κατά συνέπεια έχω πολύ λίγους (αλλά καλούς) φίλους.Όταν είχα πρωτοέρθει στη σχολή είχα προσπαθήσει να κάνω καινούργιες φιλίες και να γνωρίσω κόσμο αλλά λόγω του ότι είμαι λιγομίλητος δε κατάφερα να στεριώσω φιλίες.Ότι παρέες έχω είναι μέσω του παιδικού μου φίλου που προανέφερα..Πρόσφατα λοιπόν εκμυστηρεύτηκα στον φίλο μου αυτόν τον προβληματισμό και μου είπε ότι πολλοί του έχουν πεί πάνω σε συζήτηση οτι γενικότερα σαν άτομο είμαι αδιάφορος και παιρνάω απαρατήρητος....Κάτι το οποίο δεν είχα προσέξει βέβαια...Τι μπορώ να κάνω για να αλλάξω λίγο τη κατάσταση μου και να είμαι πιο άνετος με τον κόσμο;'Εχω αρχήσει και απογοητεύομαι καθώς έχω άλλα 2 χρόνια στη σχολή και δε θέλω να έχω τέτοιου είδους αναμνήσεις από τα φοιτητηκά μου χρόνια...Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Το γεγονός ότι έχεις λίγους και καλούς φίλους, είναι θετικό. Απο εκεί και πέρα, πιάσε συζήτηση με άτομα που συμπαθείς και που έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε.Αν θες να είσαι πιο άνετος, πρέπει απλά να το πιστέψεις. Δηλαδή όταν θα βρίσκεσαι με κόσμο, αν νιώθεις σφιγμένος και νιώθεις ότι δεν έχεις κάτι να πεις, ε, τότε αυτό συμβαίνει.Όταν είσαι σε παρέα με ξένους, χαλάρωσε. Κοίταξε τα πρόσωπα τους ενώ μιλάνε. Είναι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι. Όταν μιλάνε και εσύ ακούς, μη σκέφτεσαι πως θα τους φανεί κάποια απάντηση που θα δώσεις, αλλά σκέψου τι έχεις να πεις πάνω στο θέμα. Και πες το!Μπορείς να μιλήσεις σε οποιονδήποτε άνθρωπο, χωρίς να ντρέπεσαι. Μη σκέφτεσαι τόσο τι θα πουν οι άλλοι για σενα, ή το πως θα τους φανείς. Αυτό θα σου δώσει την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου.Do not be afraid my child.
Scroll to top icon