Καλοκαιρινή γρίπη

Καλοκαιρινή γρίπη Facebook Twitter
0

Το bacon φαίνεται πως σιγά σιγά παίρνει την εκδίκησή του για την αλόγιστη κατανάλωση που γνωρίζει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το υπουργείο υγείας η νέα γρίπη τείνει να εξελιχτεί σε πανδημία στη χώρα μας, παρ' όλα αυτά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας γιατί τα συμπτώματα είναι προς το παρόν ήπια.

Τα κρούσματα βέβαια θα συνεχίσουν να αυξάνονται οπότε οι αρμόδιες υπηρεσίες, έχοντας μπει προφανώς και σε κάποιο γεμάτο λεωφορείο, δίνουν έμφαση στην προσωπική υγιεινή.

Συνολικά, από τα 201 περιστατικά τα 86 έχουν ιαθεί πλήρως ενώ αύξηση παρουσιάζουν εκείνα που πρόηλθαν από δευτερογενή μετάδοση (44).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM