ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2016 | 20:33

Προβλημα με τις κοπελες.

Γεια σας,θα ηθελα να σας πω και εγω το θεμα μου μηπως μπορειτε να με βοηθησετε λιγο.Ειμαι 17 χρονων ξανθος,εμφανισιμος γενικα,ειμαι λιγο αδυνατος αλλα γυμναζομαι και αυτο με βοηθαει σε αυτο.Δεν εχω κανει ποτε σχεση και το θεμα μου ειναι πως τον τελευταιο καιρο θελω να κανω σχεση σοβαρη με κοπελα,το θεμα μου ειναι πως επειδη βγαινω και πολλες φορες εξω αν τυχει να δω καποια που μου αρεσει δεν θα κανω κινηση, το σκεφτομαι πολυ με αποτελεσμα να κολλαω,μενω στην στασιμοτητα.Βεβαια εχω βελτιωσει τον εαυτο μου απο παλιοτερα και χαιρομαι για αυτο απλα ισως θα πρεπει να κανω κατι παραπανω για να κανω κατι με καποια.Γενικοτερα με κοιτανε αρκετες κοπελες αλλα ισως φταιει το οτι δεν το πιστευω οτι θα κανω κατι με μια ομορφη που μου αρεσει πχ.Προσπαθω να το πιστεψω και να εχω αυτοπεποιθηση πολυ αλλα δεν εχει πετυχει μεχρι στιγμης.Σορρυ για το μεγαλο κειμενο,απλα θελω μερικες συμβουλες να μου δωσετε αν μπορειτε να με βοηθησετε λιγακι..
2
 
 
 
 
σχόλια
Βρε συ...17 χρονών και ψάχνεις "σχέση σοβαρή"; Σε τι συνίσταται το "σοβαρό" στα 17; Μη βάζεις ταμπελίτσες και στόχους παράξενους που δεν κολλάνε στην ηλικία σου. Το να θες να γνωρίσεις μια κοπελίτσα και να βγαίνεις μαζί της και να περνάς όμορφα είναι θεμιτό και μια χαρά και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο, πέρα από το να εμπλακείς σε παρέες του σχολείου/φροντιστηρίου/άλλων δραστηριοτήτων και να είσαι ανοιχτός και χαλαρός. Αλλά το κυριότερο είναι: μη βιάζεσαι! Είσαι 17 και λες "δεν έχω κάνει ποτέ σχέση". Ε προφανώς και δεν έχεις κάνει, θα έπρεπε δηλαδή; Είσαι πολύ νέος για να αγχώνεσαι γι' αυτό το θέμα! Όλα θα γίνουν, σε λίγο καιρό θα περάσεις φαντάζομαι σε κάποια σχολή ή πιθανόν να δουλέψεις, ή κάτι τέλος πάντων, θα χωθείς σε άλλους κύκλους, θα αλλάξει η ζωή σου. Ζήσε τα μαθητικά σου χρόνια όπως αρμόζει κανείς να τα ζει, μάθαμε όλοι τώρα σχέσεις και σχεσούλες από το σχολείο.Αυτό ή σου τυχαίνει στα 15, 16, 17 επειδή έκατσε ή δεν σου τυχαίνει. Δεν το κυνηγάς κιόλας λες και σε πήραν και τα χρόνια.
Scroll to top icon