ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2017 | 21:00

Καταθλιψη και βαρος

Ξεπερνοντας την καταθλιψη συνειδητοποιησα πως εβαλα 10 κιλα, και ολοι το μονο που παρατηρουν πανω μου ειναι αυτο ( κατι που δεν με βοηθαει επισης ψυχολογικα ). Νοιωθω οτι δεν μπορω να αδυνατισω και οσο το ακουω τοσο υποφερω.. Δεν ξερω πως θα παρω δυναμη να το ξεπερασω ολο αυτο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ένα περπάτημα μισή ώρα την ημέρα και θα είσαι εντάξει. Κοιλιακούς ραχιαίους μη το παρακάνεις ομως. Αν έχεις οικονομική δυνατότητα πήγαινε σε ένα γυμναστήριο και γράψου σε τμήμα με trx που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα. Εγώ πάντως λέω να κάνεις λίγο απ'όλα. Και θα είσαι μετά έτοιμη να οργώσεις τις παραλίες.
Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου έπεσε σε κατάθλιψη,μαζί του και όλοι οι οικογένεια.Έτσι και εγώ βρήκα διέξοδο στο φαγητό.Ήταν το μοναδικό πράγμα απ το οποίο έπαιρνα ευχαρίστηση.Βέβαια το κατάλαβα νωρίς και μπόρεσα και το ελεγξα.Διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική έκανα κορμάρα,κάτι που μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά επειδή το πάλεψα αρκετά είμαι περήφανη και το λέω με καμάρι :-)
Μην μασάς καθόλου!Είσαι δυνατός/ή και ξεπέρασες την κατάθλιψη! Τα κιλά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που πέτυχες. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις και σε αυτό.Λίγη προσοχή στην διατροφή χρειάζεται,ίσως λίγη γυμναστική που κάνει καλό γενικότερα και θα είσαι μια χαρά!
Scroll to top icon