ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2017 | 15:23

Ερωτηση

Εχω μια ερωτηση ή μαλλον δυο και θα ηθελα οποθος γνωριζει να μου απαντησει εαν θελει.Η φιλολογια εχει τρια τμηματα:Κλασσικη φιλολογια,γλωσσολογια και μεσαιωνικης και νεοελληνικης φιλολογιας.Ποια διαφορα λοιπον εχουν αυτα τα τρια?και απο τα τρια δε μπορεις να διδαξεις,να βγεις μετα καθηγητης?Μπορεις να διδαξεις ολα τα μαθηματα και απο τα τρια?Ευχαριστω πολυ!θα με βοηθουσατε!
1
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι απόφοιτη κλασικής φιλολογίας και δεν μπορώ να βρω δουλειά πουθενά! Ο ιδιωτικός τομέας (ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια) επιλέγουν τους πτυχιούχους ΦΠΨ, γιατί είναι καταρτισμένοι σε παιδαγωγική και ψυχολογία, τα οποία ζητάνε περισσότερο από όλα. Σε μένα η πρώτη ερώτηση που κάνουν είναι αν έχω πιστοποιημένη παιδαγωγική κατάρτιση και πόσα μαθήματα τέτοια είχα στο πτυχίο μου... Φυσικά τα ελάχιστα που διδασκόμαστε προκαλούν την δυσανασχέτησή τους.
Scroll to top icon