Η ηθοποιός Μπέλα Θορν έχει χάσει ρόλους από τότε που δήλωσε bisexual

Η ηθοποιός Μπέλα Θορν έχει χάσει ρόλους από τότε που δήλωσε bisexual Facebook Twitter
Φωτο από το Instagram της @bellathorne
1

Η bisexual ηθοποιός Μπέλα Θορν δήλωσε πως από τότε που δήλωσε ανοιχτά τον σεξουαλικό της προσανατολισμό, το αποτέλεσμα ήταν να χάσει κάποιους ρόλους.

Η 21χρονη σταρ, γνωστή από ρόλους σε ταινίες όπως τα Amityville: The Awakening, Midnight Sun και Assassination Nation, μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με τη σεξουαλικότητά της, το 2016, με μια μονολεκτική θετική απάντηση σε tweet που της απηύθυνε ένας φαν, ο οποίος τη ρώτησε αν είναι bisexual. 

Σε συνέντευξή της στους Gay Times, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα της έκτοτε, καθώς και στον τρόπο που η κινηματογραφική βιομηχανία αντιλαμβάνεται την αμφισεξουαλικότητα. 

«Κάποια άτομα στον κόσμο της υποκριτικής ήταν πολύ αρνητικά. Υπήρξε άνθρωπος που, αμέσως μετά το coming out μου, μου ακύρωσε μια οντισιόν».

Θεωρεί ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων έχει αλλάξει προς αυτή τα τελευταία δύο χρόνια: «Δεν είναι ότι θα έρθει κάποιος και θα σου πει "είσαι γκέι και δεν θα σε προσλάβω", δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο. Αλλά το καταλαβαίνεις από τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται οι άνθρωποι γύρω σου, τον διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης, τον τρόπο που σε κοιτάνε ή τον τρόπο που προσεγγίζουν συγκεκριμένα θέματα. Σε αυτή τη βιομηχανία, τέτοιες συμπεριφορές είναι ξεκάθαρες».

Η Θορν ισχυρίζεται ότι η αμφιφοβία είναι μια πραγματικότητα στην κινηματογραφική βιομηχανία. 

«Φαίνεται πως κανείς δεν καταλαβαίνει την αμφισεξουαλικότητα. Σε αυτό τον κόσμο, πρέπει να είσαι ή γκέι ή στρέιτ. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Αν γ*μησες έναν άντρα μια φορά, πρέπει να είσαι γκέι. Αλήθεια; Όχι. Υπάρχει ρευστότητα».

Η ηθοποιός δηλώνει ότι βρίσκεται σε ανοιχτή σχέση με τη YouTuber Tana Mongeau και τον τραγουδιστή Mod Sun.

«Ναι, πειραματιζόμαστε με την πολυγαμία, αλλά με τη λογική ότι δεν βάζουμε ταμπέλα σε πολλά πράγματα. Είναι αυτό που είναι».

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Τροχονόμοι έκοψαν κλήσεις σε οχήματα εν μέσω γυρίσματος της νέας του ταινίας

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Τροχονόμοι έκοψαν κλήσεις σε οχήματα εν μέσω γυρίσματος της νέας του ταινίας

Τα οχήματα που ήταν παράνομα παρκαρισμένα ήταν όλα της δεκαετίας του 1980 και χρησιμοποιούνταν για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του βραβευμένου με τρία Όσκαρ ηθοποιού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
-Ρε συ publicist, δεν πάνε καλά οι δουλειές, πως θα κινήσω λίγο το ενδιαφέρον;-Γιατί δε βγαίνεις να πεις, πως δεν έκατσες στον Γουαινσταιν και γι αυτό δεν παίρνεις ρόλους;-Μπα, το χουν κάνει ήδη πολλές, δε θα πιάσει.-Χμ, δίκιο έχεις, τι άλλο να σκεφτούμε; Το βρήκα, βγές και πες πως φταίει το coming out σου ως αμφιφυλόφιλη, επειδή αμφιφοβία. Σίγουρα θα γίνει σούσουρο γύρω από το όνομά σου.-Τέλειο, θύμισέ μου να σου κάνω αύξηση από τον άλλο μήνα.