Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις για την αποφυγή ενός νέου shutdown στις ΗΠΑ

Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις για την αποφυγή ενός νέου shutdown στις ΗΠΑ Facebook Twitter
EPA
0

Σε αδιέξοδο έπεσαν οι διαπραγματεύσεις του Κογκρέσου για τη συνοριακή ασφάλεια ώστε να αποτραπεί ένα νέο shutdown των ομοσπονδιακών υπηρεσιών.

Οι δικομματικές διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στο Κογκρέσο για τα θέματα συνοριακής ασφάλειας, κατέρρευσαν από διαφωνίες για τα ζητήματα γύρω από τις πολιτικές κράτησης των μεταναστών, δήλωσε την Κυριακή γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων.

«Οι συνομιλίες βρίσκονται τώρα σε αδιέξοδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Ρίτσαρντ Σέλμπι στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox και στην εκπομπή «Fox News Sunday». Το διαπραγματευτικό αδιέξοδο προκλήθηκε μετά από διαφωνία στα ζητήματα κράτησης των μεταναστών.

Ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι διαπραγματευτές θα επιστρέψουν σύντομα στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων.

Ο υπηρεσιακός Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μικ Μαλβέινι από τη μεριά του δήλωσε στο NBC News ότι «δεν μπορεί απολύτως να αποκλείσει» το ενδεχόμενο ενός δεύτερου shutdown των ομοσπονδιακών υπηρεσιών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουδάν: Ασθένεια εξαπλώνεται μέσω του νερού - Τουλάχιστον 24 νεκροί

Διεθνή / Σουδάν: Ασθένεια εξαπλώνεται μέσω του νερού - Τουλάχιστον 24 νεκροί

Το ξέσπασμα της επιδημίας ακολούθησε επιδρομή drone στον κεντρικό ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Ουμ Νταμπακάρ, που προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα ως προς την πρόσβαση σε πόσιμο νερό στην πόλη Κόστι
LIFO NEWSROOM
Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ αφού πρώην σύμβουλος του Τραμπ εμφανίστηκε να κάνει «ναζιστική χειρονομία»

Διεθνή / Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ μετά τη «ναζιστική χειρονομία» του πρώην σύμβουλου του Τραμπ, Στιβ Μπάνον

O Γάλλος ακροδεξιός ηγέτης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε συνέδριο συντηρητικών, προτού ακυρώσει την εμφάνισή του λόγω της χειρονομίας του Στιβ Μπάνον
LIFO NEWSROOM