Ο Αλφόνσο Κουαρόν στηρίζει τον Βαρουφάκη και το ΜέΡΑ25

Ο Αλφόνσο Κουαρόν στηρίζει τον Βαρουφάκη και το ΜέΡΑ25 Facebook Twitter
4

Ο σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν, θα υποστηρίξει τον Γιάνη Βαρουφάκη και το ΜέΡΑ25 στην εκδήλωση που πραγματοποιεί για το κόμμα του την Τετάρτη ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης της ταινίας Ρόμα αναμένεται να υποστηρίξει τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος, την Τετάρτη, στις 20 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει τους πρώτους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του, ΜέΡΑ25.

Εκτός από τον Μεξικανό σκηνοθέτη, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» (Τιμοκρέοντος 6Α - Νέος Κόσμος) θα δηλώσουν τη στήριξή τους ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας και μέλος του Progressive International Katrín Jakobsdóttir, ο Brian Eno, μουσικός, εικαστικός καλλιτέχνης και πολιτικός ακτιβιστής μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του DiEM25 και ο αμερικάνος οικονομολόγος και συγγραφέας, μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του DiEM25 James K. Galbraith.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

Το ΜέΡΑ25 και ο Γραμματέας του Γιάνης Βαρουφάκης σας καλούν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 7 μμ στον πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά (Τιμοκρέοντος 6Α - Νέος Κόσμος) στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων για την Ευρωβουλή, κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

Εκτός από τους υποψήφιους που θα είναι παρόντες επί σκηνής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πολύτιμοι φίλοι και σύμμαχοι θα δηλώσουν τη στήριξή τους.

Πιο συγκεκριμένα οι:

Katrín Jakobsdóttir - Πρωθυπουργός της Ισλανδίας - Μέλος του Progressive International

Brian Eno - Μουσικός, εικαστικός καλλιτέχνης και πολιτικός ακτιβιστής - Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του DiEM25

Alfonso Cuarón-Σκηνοθέτης, μέλος του DiEM25

James K. Galbraith - Αμερικάνος οικονομολόγος και συγγραφέας - Μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του DiEM25

θα απευθύνουν χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το ΜέΡΑ25 είναι η Διεθνιστική, Προοδευτική, Πατριωτική, Αντιμνημονιακή δύναμη σήμερα στην Ελλάδα.

Το ΜέΡΑ25 είναι μέρος του πανευρωπαϊκού κινήματος DiEM25 και η ελληνική έκφραση της «Ευρωπαϊκής Άνοιξης», του πρώτου πανευρωπαϊκού εκλογικού σχηματισμού που κατεβαίνει ταυτόχρονα σε 11 χώρες με κοινό πρόγραμμα και πλατφόρμα για μια Νέα Συμφωνία για την Ευρώπη.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μπορείς να το δεις και αντιστρόφως (ή "through the looking glass", μια και είμαστε αγγλομαθείς, και αναφερόμαστε και σε άνθρωπο με έντονο ναρκισσισμό): Οι περισσότερες προσωπικότητες παγκοσμίου βεληνεκούς--η συντριπτική τους πλειοψηφία--έχουν τον Βαρουφάκη γραμμένο. Am I right?
Οι εθνικιστές και οι ευρωσκεπτικιστές ποντάρουν σε ψόφιο άλογο. Αφού καταποντιστεί ο Βαρουφάκης, θα χάσει κάθε χρηματοδότηση και υποστήριξη. Εμείς θα τον θυμόμαστε για τα 100 δις που μας φόρτωσε, σε εντεταλμένη υπηρεσία με τα υπόλοιπα [...] του ΣΥΡΙΖΑ.