Θεσσαλονίκη: Πρώτος ο Ταχιάος - Εκλογικό «θρίλερ» για τη δεύτερη θέση

Θεσσαλονίκη: Πρώτος ο Ταχιάος - Εκλογικό «θρίλερ» για τη δεύτερη θέση Facebook Twitter
1

Εκλογικό θρίλερ εκτυλίσσεται για την δεύτερη θέση στις δημοτικές εκλογές της Θεσσαλονίκης, όπου πρώτος είναι ο συνδυασμός του Νίκου Ταχιάου, «Θεσσαλονίκη Ταχιάος Υπεύθυνα».

Με την ενσωμάτωση στο 15,58%, ο Νίκος Ταχιάος συγκεντρώνει το 23,24% και ακολουθεί ο κ. Ζέρβας Κωνσταντίνος και το «Ναι στη Θεσσαλονίκη» με 14,67 %. Τρίτος είναι ο Ορφανός Γεώργιος με τον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη για το μέλλον» με ποσοστό 14,24% και τέταρτη είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου με 13,72%.

Σημειώνεται πως η διαφορά σε ψήφους μεταξύ των Ζέρβα, Ορφανού και Νοτοπούλου είναι της τάξης των μερικών εκατοντάδων ψήφων και όλοι περιμένουν να καταμετρηθούν περισσότερες ψήφοι. 

«Εγώ θα κοιμηθώ ήσυχος», ήταν το σχόλιο του κ. Ταχιάου μετά τα πρώτα αποτελέσματα, βάσει των οποίων έχει διαφορά περίπου 1.700 ψήφων από τους υπόλοιπους. «Αυτό που ξημερώνει είναι μία συζήτηση για την πόλη», πρόσθεσε εκτιμώντας πως θα είναι ο νικητής της επόμενης Κυριακής.

Θεσσαλονίκη: Πρώτος ο Ταχιάος - Εκλογικό «θρίλερ» για τη δεύτερη θέση Facebook Twitter
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για μηνύματα και emails από τον Χάρη Δούκα

Πολιτική / Έρευνα της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για μηνύματα και emails από τον Χάρη Δούκα

Ο δήμαρχος Αθηναίων καταγγέλλεται πως έχει στείλει μηνύματα και emails σε πολίτες για να επικοινωνήσει την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ - «Πορτοσάλτε, Γεωργιάδης εισακούστηκαν», απαντά ο ίδιος
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Διεθνή / Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απειλεί να απολύσει ξανά τον υπουργό Άμυνας Γκάλαντ λόγω Λιβάνου

Ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης Ούρι Γκόρντιν πιέζει να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας στον Λίβανο, ενώ ο υπουργός Άμυνας του Νετανιάχου, Γιόαβ Γκάλαντ εμφανίζεται επιφυλακτικός
LIFO NEWSROOM
Κατρίνης: Όχι σε επιλογές «παρακμής που θέλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ»

Πολιτική / Κατρίνης: Όχι σε επιλογές «παρακμής που θέλουν ένα μικρό και ελεγχόμενο ΠΑΣΟΚ»

Ο κ. Κατρίνης έκανε λόγο για τη μεγάλη και την τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να πάμε στις εθνικές εκλογές, συντηρώντας το πολιτικό σκηνικό του ενάμιση κόμματος»
LIFO NEWSROOM
Π. Γερουλάνος: Ζητώ την ευθύνη να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ γιατί έχω την εμπειρία να το κάνω

Πολιτική / Π. Γερουλάνος: Ζητώ την ευθύνη να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ γιατί έχω την εμπειρία να το κάνω

«Δεν διανοούμαστε να χάσουμε την ευκαιρία για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ για το οποίο χρειάζονται τρία πράγματα: Σχέδιο, διάθεση σύνθεσης δυνάμεων, ενότητα δηλαδή, και εμπειρία διακυβέρνησης»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια