Τρομακτικό ατύχημα με ρόδα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη - Δεκάδες τραυματίες

Τρομακτικό ατύχημα με ρόδα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη - Δεκάδες τραυματίες Facebook Twitter
0

Τρόμο προκαλεί το ατύχημα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ρόδα γεμάτη με κόσμο υποχώρησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον 28 ανθρώπων, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι. 


Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ την ώρα που η ρόδα «la olla» (η οποία αποτελείται από έναν κύλινδρο που περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της) στο λούνα παρκ San José de la Rinconada στη Σεβίλλη ήταν σε λειτουργία, υποχώρησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 28 ανθρώπων, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι και εκ των οποίων εννέα νοσηλεύονται.


Από τους τραυματίες δύο έφηβοι νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Macarena και σύμφωνα με εκπρόσωπο του ιατρικού κέντρου η εξέλιξη της υγείας τους εξελίσσεται ομαλά. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται άλλοι τρεις τραυματίες εκτός κινδύνου. 

Τέσσερις άνθρωποι ακόμα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Virgen del Rocío στη Σεβίλλη, με μώλωπες και διάφορα κατάγματα, χωρίς ωστόσο η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.

Ο Δήμος του San José de la Rinconada (Σεβίλλη) έχει σφραγίσει προσωρινά το λούνα παρκ με την κυβέρνηση να αποφασίζει εάν θα ανασταλεί οριστικά η λειτουργία του.

Με πληροφορίες από elmundo/elperiodico/sevilla.abc

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχω τέσσερις ημέρες ζωής» ισχυρίζεται η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / H γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση λέει ότι έχει λίγες ημέρες ζωής έπειτα από τροχαίο

Η γυναίκα επίσης υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα trafficking από τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος ήταν φίλος του δούκα της Υόρκης
LIFO NEWSROOM
Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

Διεθνή / Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

«Αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές να δουν τη σειρά», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
LIFO NEWSROOM