Κόντρα Μηταράκη - Πετρόπουλου για τις κατσαρίδες στο υπουργείο Εργασίας

Κόντρα Μηταράκη - Πετρόπουλου για τις κατσαρίδες στο υπουργείο Εργασίας Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του υφυπουργού Εργασίας, Νότη Μηταράκη και του πρώην υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου με αφορμή τις κατηγορίες για φωλιές με κατσαρίδες, μέσα στα γραφεία του υπουργείου.

Συγκεκριμένα, ο νέος υφυπουργός Εργασίας Νότης Μηταράκης, δήλωσε χτες στον ΣΚΑΙ, ότι το πρώτο πράγμα που έμαθε για το νέο γραφείο του, είναι ότι βρέθηκαν φωλιές από κατσαρίδες.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Το γραφείο είχε αδειάσει λόγω προεκλογικής περιόδου. Βρήκα ένα άδειο γραφείο με δύο φωλιές κατσαρίδες. Κάναμε μια απολύμανση τώρα. Το κτίριο γενικότερα έχει προβλήματα τέτοια. Τις φωλιές τις βρήκαν οι συνεργάτες μου, που μπήκαν μέσα και προσπαθούσαν να καθαρίσουν».

Πετρόπουλος σε Μηταράκη: Τη μία φωλιά από κατσαρίδες την έβαλα εγώ

 

Στον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Νότη Μηταράκη, απάντησε με ένα ειρωνικό σχόλιο ο πρώην υπουργός Τάσος Πετρόπουλος.

 

«Όπως έλεγε και ο Τζίμης Πανούσης "εγώ τη σκότωσα, εγώ τη σκότωσα". Τη μία φωλιά εγώ την έβαλα. Η άλλη προφανώς ακολούθησε γιατί ήταν φίλη. Δολιοφθορά για να δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού με κατσαρίδες» είπε στον Real Fm και πρόσθεσε:

«Τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν ξέρω τι εννοούσε ο κ. Μηταράκης. Ενδεχομένως να χρειάζεται να ανακαινίσει το γραφείο όλο, πλακάκια κ.α. Επειδή όλα αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, ίσως κάποιοι αντίπαλοί του ανεβάζουν το θέμα για να δείξουν ότι του λείπει η σοβαρότητα. Ο Μηταράκης είναι ένας έξυπνος άνθρωπος».

Κυρίτσης: Fake επιβεβαίωση των fake news


Με μία ανάρτησή του στα social media, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, σχολίασε τα περί βρόμικων υπουργείων: 

«Οι κατσαρίδες, τσιγαρίλα, μπάφοι και τα υπόλοιπα φέικ που υποτίθεται ανακαλύπτουν στα υπουργεία, είναι για να αισθανθεί το πόπολο ότι δικαιώνονται τα φεικ και τα στερεότυπα που το τάιζαν. Φεικ επιβεβαίωση των φέικ νιουζ».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM