Η Χίλαρι Κλίντον διαβάζει τα περιβόητα emails της στην Μπιενάλε της Βενετίας

Η Χίλαρι Κλίντον διαβάζει τα περιβόητα emails της στην Μπιενάλε της Βενετίας Facebook Twitter
1

Η Χίλαρι Κλίντον έκανε μια στάση στην Μπιενάλε της Βενετίας, όπου καθισμένη πίσω από ένα αντίγραφο του Οβάλ Γραφείου, ήρθε αντιμέτωπη με το ίδιο θέμα που της στάθηκε εμπόδιο και την τελευταία φορά που συναγωνίστηκε για μια θέση σε αυτό το τραπέζι- τα περιβόητα πλέον emails της.

Η εγκατάσταση, που δημιούργησε ο καλλιτέχνης και ποιητής Kenneth Goldsmith για ένα πρότζεκτ σχετικό με την Μπιενάλε στο Despar Teatro Italia, έχει τίτλο «HILLARY: The Hillary Clinton Emails (2019)», μια αναφορά στα χιλιάδες emails που ήταν αποθηκευμένα στον ιδιωτικό server της Χίλαρι Κλίντον και τα οποία αξιοποίησαν οι Ρεπουμπλικάνοι για να υπονομεύσουν την υποψηφιότητά της στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο Kenneth Goldsmith εκτύπωσε όλη την αμφιλεγόμενη αλληλογραφία, σε μια στοίβα με περισσότερα από 60.000 έγγραφα, δημιουργώντας «το καταπληκτικότερο ποίημα του 21ου αιώνα, ένα αντι-μνημείο στην παράνοια της ειδεχθούς, συκοφαντικής καμπάνιας εναντίον της Χίλαρι Κλίντον», σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου. 

Από την πλευρά της η Χίλαρι Κλίντον, σχολιάζοντας το έργο, δημοσίευσε στο Twitter της μια φωτογραφία να κάθεται στο γραφείο, γράφοντας στην λεζάντα: «Βρήκα τα emails μου στην Μπιενάλε της Βενετίας. Κάποιος να ειδοποιήσει τους Ρεπουμπλικάνους». 

Με πληροφορίες από The Art Newspaper

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Πελικό: Ο μικρότερος σε ηλικία κατηγορούμενος βίασε τη Ζιζέλ την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη του

Διεθνή / Υπόθεση Πελικό: Ο μικρότερος σε ηλικία κατηγορούμενος βίασε τη Ζιζέλ την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη του

Σήμερα η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση του 26χρονου Τζόαν Κουάι με καταγωγή από την Γουιάνα - Στο τέλος της εβδομάδας η απολογία του κατηγορουμένου -Τα χειροκροτήματα για τη Ζιζέλ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια