Μύκονος: Νεκρός ο 43χρονος που είχε χάσει της αισθήσεις του σε κατάδυση

Μύκονος: Νεκρός ο 43χρονος που είχε χάσει της αισθήσεις του σε κατάδυση Facebook Twitter
0

Επιχείρηση ανάσυρσης ενός 43χρονου δύτη, που εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός Μυκόνου, αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Ο 43χρονος δύτης που είναι μέλος του πληρώματος του σκάφους «SEA DRAGON» σημαίας Βρετανίας, πραγματοποιούσε κατάδυση στη εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

Δύο ιδιώτες δύτες καταδύθηκαν και εντόπισαν χθες τον αγνοούμενο, αλλά κατά την διάρκεια ανάσυρσής του, ένας εκ των δύο αντιμετώπισε πρόβλημα με αποτέλεσμα την εσπευσμένη ανάδυσή του στην επιφάνεια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Ελλάδα / Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι ο γιος τους έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κάνουν λόγο και για προηγούμενες απειλές κατά της ζωής του και της συζύγου του
LIFO NEWSROOM