Τέλος στα νεκρά βατράχια για ανατομία - Αυτό το σχολείο το έκανε πράξη με καινοτόμο τρόπο

Τέλος στα νεκρά βατράχια για ανατομία - Αυτό το σχολείο το έκανε πράξη με καινοτόμο τρόπο Facebook Twitter
0

Για ορισμένους φοιτητές, η ανατομή των ζώων στην τάξη μπορεί να είναι το επίκεντρο του εξαμήνου, αλλά και μια σκληρή ή αποκρουστική διαδικασία.

Αλλά, για τους φοιτητές σε ένα γυμνάσιο της Φλόριντα, η μαθησιακή εμπειρία πλέον επιτυγχάνεται χωρίς να χρειαστεί να διαμελίσουν ένα πραγματικό ζώο. Φοιτητές στο Mitchell High School στο New Port Richey της Φλόριντα, έγιναν οι πρώτοι στον κόσμο που χρησιμοποίησαν συνθετικά βατράχια για ανατομία, σύμφωνα με το σχολείο.

Το γυμνάσιο συνεργάστηκε με την SynDaver, μια εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει εξελιγμένα συνθετικά μοντέλα ανθρώπων και ζώων για χειρουργική εκπαίδευση, εκπαίδευση ανατομίας και δοκιμές ιατρικών συσκευών. Στις 20 Νοεμβρίου, οι μαθητές έκαναν για πρώτη φορά ανατομή σε έναν SynFrog, έναν ομοίωμα βατράχου που ήταν απόλυτα ρεαλιστικό.

Τέλος στα νεκρά βατράχια για ανατομία - Αυτό το σχολείο το έκανε πράξη με καινοτόμο τρόπο Facebook Twitter


Η PETA εργάστηκε με την SynDaver για τους SynFrogs και δηλώνει πως στόχος είναι να αποτρέψουν τα σχολεία από τη χρήση πραγματικών ζώων στα μαθήματα ανατομίας και να τα στρέψει σε χρήση των μεθόδων που δεν απαιτούν θανάτωση ζώων. Εκατομμύρια βατράχια σκοτώνονται κάθε χρόνο για μαθήματα ανατομίας, υπογράμμισε η ΡΕΤΑ.


Οι συνθετικοί βάτραχοι είναι σχεδόν πανομοιότυποι με τους πραγματικούς θηλυκούς βατράχους, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους τους, της υφής, του δέρματος και των οργάνων που κατασκευάζονται από συνθετικούς υγρούς ιστούς. Κάθε βατράχι κοστίζει 150 δολάρια σύμφωνα με την SynDaver.


Εκτός από την εξάλειψη των δεοντολογικών ανησυχιών για τη θανάτωση των ζωντανών ζώων για να διδαχθεί ανατομία, το SynFrog είναι μια καλύτερη επιλογή για τους μαθητές γιατί δεν τους εκθέτει σε επικίνδυνα χημικά, όπως η φορμαλδεΰδη, συμπληρώνουν οι υποστηρικτές του προγράμματος.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα μπορούσε αυτή η δομή σε σχήμα αυγού να είναι το μελλοντικό μας σπίτι στο Διάστημα;

Τech & Science / Θα μπορούσε αυτή η δομή σε σχήμα αυγού να είναι το μελλοντικό μας σπίτι στο Διάστημα;

Η Ινδία ετοιμάζεται να στείλει τους πρώτους της αστροναύτες στο διάστημα μέσω της αποστολής Gaganyaan, η οποία θα τοποθετήσει τρεις αστροναύτες σε χαμηλή γήινη τροχιά για τρεις ημέρες
LIFO NEWSROOM
Είμαστε έτοιμοι για αυτό; Δημοσιογράφος αναγνωρίζει πρόσωπα στον δρόμο με γυαλιά τεχνητής νοημοσύνης

Τech & Science / Το μέλλον είναι εδώ: Δημοσιογράφος ταυτοποιεί αγνώστους στον δρόμο με γυαλιά τεχνητής νοημοσύνης

Είμαστε έτοιμοι για αυτό; Σκανάρει πρόσωπα αγνώστων και τους αναγνωρίζει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα - Το βίντεο πυροδοτεί συζητήσεις για την προστασία της ιδιωτικότητας που σχετίζονται με τις τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου
LIFO NEWSROOM
Επτά επιστημονικές συμβουλές για την ψυχική και γνωστική μας υγεία

Τech & Science / Επτά επιστημονικές συμβουλές για την ψυχική και γνωστική μας υγεία

Από το JOMO, τον σωστό ύπνο έως τον συνεπή εμβολιασμό και από την κηπουρική ως την αλληλεγγύη και τον αλτρουισμό, υπάρχουν επτά απλοί τρόποι για να ενισχύσουμε την υγεία του εγκεφάλου μας και τη συναισθηματική μας ανθεκτικότητα
LIFO NEWSROOM
Τα UFO δεν εμφανίζονται ένα τυχαίο βράδυ Τρίτης την ώρα που βγάζουμε τα σκουπίδια

Tech & Science / Τα UFO δεν εμφανίζονται ένα τυχαίο βράδυ Τρίτης την ώρα που βγάζουμε τα σκουπίδια

Πανικό έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ τα μυστηριώδη drones πάνω από τον ουρανό του Νιου Τζέρσεϊ, αλλά στο αιώνιο κυνήγι για τον εντοπισμό αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων, η ανθρώπινη μαρτυρία είναι συνήθως ο πιο αδύναμος κρίκος.
THE LIFO TEAM
Πέγκυ Αντωνάκου: Στην Google θα ξεκλειδώσουμε ερωτήσεις και αναζητήσεις που δεν ξέραμε καν ότι μπορούσαμε να απαντήσουμε

Good Business Directory Vol.5 / «Στην Google θα ξεκλειδώσουμε αναζητήσεις που δεν ξέραμε καν ότι μπορούσαμε να απαντήσουμε»

Η γενική διευθύντρια της Google για τη ΝΑ Ευρώπη, Πέγκυ Αντωνάκου, περιγράφει πώς η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη θα αλλάξουν τη ζωή μας τα επόμενα χρόνια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ