Τέλος το «Sussex Royal»; Η βασίλισσα Ελισάβετ αφαιρεί τον όρο από Χάρι και Μέγκαν

Τέλος το «Sussex Royal»; Η βασίλισσα Ελισάβετ αφαιρεί τον όρο από Χάρι και Μέγκαν Facebook Twitter
0

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να αποφάσισε να βάλει τέλος στο σήμα «Royal Sussex», που χρησιμοποιούσαν μέχρι σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι θα προχωρήσουν στη νέα τους ζωή εκτός Παλατιού χωρίς ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του brand τους, αφού η βασίλισσα Ελισάβετ και άλλοι βασιλικοί αξιωματούχοι αποφάσισαν το ζευγάρι να μην χρησιμοποιεί πλέον την λέξη «royal».

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν θα έχουν πλέον την δυνατότητα να χρησιμοποιούν ως εμπορικό σήμα τους τον βασιλικό τίτλο «Royal Sussex» στην προσπάθειά τους να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, έχοντας επιλέξει να μην είναι πλέον ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Οι δυο τους ευελπιστούσαν να αξιοποιήσουν το "Sussex Royal", μετατρέποντάς το σε μια ολοκαίνουργια ιστοσελίδα με παγκόσμιο trademark για μια σειρά από προϊόντα και δραστηριότητες, μεταξύ άλλων ρούχα, βιβλία και γραφική ύλη, ενώ έχουν αρχίσει επίσης ενέργειες για να ιδρύσουν ένα νέο φιλανθρωπικό ίδρυμα με τίτλο "Sussex Royal, Το Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ"», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τον όρο στις αρχές του 2019 όταν αποχώρησαν από το Kensington Royal των πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον. 


Πηγές από το Παλάτι δήλωσαν στο Page Six ότι η χρήση του τίτλου για εμπορικούς σκοπούς ήταν κάτι που έπρεπε να επανεξεταστεί, αλλά σημείωσαν πως οι συνομιλίες -που περιγράφονται ως «περίπλοκες»- συνεχίζονται.

Το δημοσίευμα συμπληρώνει πως το ζευγάρι έχει αποδεχθεί ότι θα πρέπει να αναζητήσει μία νέα εμπορική επωνυμία για την επιχειρηματική του δραστηριότητα μακριά από τη βασιλική οικογένεια.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Τη θέση του στο έργο αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Πητίδης - Η παράσταση «Τα Σκυλιά», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2024, επιστρέφει από την Παρασκευή 25 Απριλίου για δέκα παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός
LIFO NEWSROOM
Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα πάντα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα panda από αύριο στους κινηματογράφους

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα της (Μεγάλης) εβδομάδας απαρτίζεται από τρεις ταινίες, από τις οποίες ξεχωρίζει το μεγάλο, πρωτότυπο στοίχημα του Ράιαν Κούγκλερ με τίτλο «Sinners».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Πολιτισμός / UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η UNESCO επισημαίνει ότι η ελληνική υπήρξε η πρώτη lingua franca της Μεσογείου κατά την Ελληνιστική περίοδο, γλώσσα των Ευαγγελίων, των πρώτων επιστημονικών εγχειριδίων και των κειμένων που γέννησαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM