Ανακοίνωση της πρεσβείας στο Λονδίνο για τους Έλληνες που εγκλωβίστηκαν στη Βρετανία

Ανακοίνωση της πρεσβείας στο Λονδίνο για τους Έλληνες που εγκλωβίστηκαν στη Βρετανία Facebook Twitter
0

Ανακοίνωση για τους Έλληνες πολίτες που θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και δεν το έχουν κάνει ακόμη εξέδωσε η Ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο.

«Σας ενημερώνουμε ότι όσοι Έλληνες πολίτες επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και δεν το έχουν κατορθώσει μέχρι σήμερα καλούνται, εν όψει του επικείμενου περιορισμού των πτήσεων προς την Ελλάδα, να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην κατωτέρω ηλεκτρονική φόρμα: https://forms.gle/ogqwGen1j9cL3vycA» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Να σημειωθεί πως η Πρεσβεία και το Προξενικό Γραφείο Λονδίνου λειτουργούν από τις 20 Μαρτίου με προσωπικό ασφαλείας για τη διεκπεραίωση έκτακτων και επειγουσών υποθέσεων. 

«Κατά συνέπεια και λόγω των επιβληθέντων υγειονομικών περιορισμών, παρακαλείσθε να απευθύνεστε στην πρεσβεία για υποθέσεις έκτακτου χαρακτήρα, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, ως ακολούθως:

- +44(0)2073135600 (εργάσιμες ώρες και ημέρες)

- [email protected] / [email protected]

- +44(0)7795961519 (λειτουργεί μόνο εκτός ωρών εργασίας)

Υπενθυμίζεται πως βάσει της κοινής υπουργικής απόφασης που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως σταματούν από απόψε τα μεσάνυχτα, λόγω κορωνοϊού, όλες οι επιβατικές πτήσεις από τη Βρετανία και την Τουρκία.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το μέτρο θα έχει ισχύ έως τις 15 Απριλίου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Ελλάδα / Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Η γυναίκα εξήγησε στους γείτονες, που βγήκαν έντρομοι να βοηθήσουν ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας και του παιδιού, ότι ο σύζυγός της την κυνηγούσε, την χτυπούσε, και προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του
LIFO NEWSROOM
Οι λιμενεργάτες του Πειραιά εμπόδισαν πλοίο να φορτώσει κοντέινερ με πολεμοφόδια για το Ισραήλ

Ελλάδα / Οι λιμενεργάτες του Πειραιά εμπόδισαν πλοίο να φορτώσει κοντέινερ με πολεμοφόδια για το Ισραήλ

Το πλοίο που θα έμπαινε στο λιμάνι του Πειραιά για να φορτώσει το κοντέϊνερ, έχει ως προορισμό το ισραηλινό λιμάνι της Χάιφα - Το φορτίο του κοντέϊνερ έφτασε στην Ελλάδα από τη Β. Μακεδονία
LIFO NEWSROOM