Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων

Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας οι Πανελλαδικές εξετάσεις αρχίζουν στις 12 Μαΐου στα Γενικά Λύκεια και στα ΕΠΑΛ σε όλη τη χώρα. Η αρχή θα γίνει με Νεοελληνική Γλώσσα, γενικής παιδείας για τα Γενικά Λύκεια ενώ οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών θα εξετάζονται κάθε δύο ημέρες και μέχρι τις 25 Μαΐου, οπότε θα εξεταστεί το μάθημα επιλογής, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Στα ΕΠΑΛ οι εξετάσεις ξεκινούν στις 19 Μαΐου και ολοκληρώνονται την 1η Ιουνίου ενώ οι υποψήφιοι στα ειδικά μαθήματα θα εξεταστούν από τις 11 Ιουνίου ως τις 20 Ιουνίου με πρώτο μάθημα τα Αγγλικά.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ.

To πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ