ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2017 | 18:37

Δεν μου αρέσει αυτό που σπουδάζω

Γεια σας! Είμαι σε μια σχολή η οποία δεν μου αρέσει, το συνειδητοποίησα δυστυχώς τωρα κατά τη διάρκεια του 2 έτους,του χρόνου μπαίνω τρίτο, δηλαδή έχω 2 Χρόνια ακόμα ιδανικά, δεν ξέρω τι να κάνω αν είναι συνετό να τα παρατήσω τώρα και να ξαναδωσω πανελλήνιες σε κάτι σχετικο με παραιτρικα που τελικά είδα ότι αυτά μαρεσουβ η να συνεχίσω τελειώνοντας αυτήν με πολύ πίεσή γιαιτ δεν μ'αρέσει...Τι λέτε?
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοιτα αν το καλοσκεφτεις, και πανελληνιες να δωσεις θα τον φας τον χρονακο σου. Εγω στη θέση σου θα προσπαθούσα να τελειώσω το γρηγορότερο δυνατό και να έχω μετά την εναλλακτική των κατατακτηρίων. Έτσι θα χεις και το πρωτο πτυχιάκι και θα δώσεις με την άνεση σου κατατακτήριες για εκεί που θες. Plus μεχρι τότε θα σαι πιο συνειδητοποιημένη για το τί πραγματικά θες. Σου λεω τι θα κανα στη θεση σου, που τα χω κανει μπορντελο με τις σπουδες, χωρις να σημαίνει πως αυτό είναι και το σωστό. Κάτσε υπολόγισε λίγο τις πιθανότητες και τις εναλλακτικές σου και make your decision.
Scroll to top icon