ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2018 | 17:24

Δοτικη

Ειμαι γυναικα που τα δινει ολα οταν εχει σχεση! Δεν μπορω να κρατήσω πισινες ή να διατηρω επιφυλαξεις ή να μην πέφτω με τα μούτρα! Ο αλλος με καταλαβαινει Ότι λιωνω για παρτη του και ή βαριεται ή φερεται ασχημα..κανείς να το εκτιμησει και ειμαι 28 χρονων και με μεγαλη αποτυχια στο ερωτικο κομματι... θελω να υπάρξει καποιος να με αγαπήσει και να νιωθουμε οικεια ο ενας για τον αλλο.....Πώς μπορώ να αλλάξω τρόπο συμπεριφορά ς?
4
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως αναλώνεσαι στα λάθος άτομα; Εσύ μπορεί να θέλεις να δώσεις, αλλά εκείνοι μπορεί να μην θέλουν να πάρουν, από εσένα τουλάχιστον. Επίσης σκέψου ότι όλη αυτή η δοτικότητά σου μπορεί να τους τρομάζει και να τους πνίγει. Ειδικά αν αυτό γίνεται από την αρχή της γνωριμίας σας, υπάρχει το ενδεχόμενο να διακρίνουν μια ανασφάλεια ή απελπισία στην όλη σου συμπεριφορά.Απλά χαλάρωσε και μην ανοίγεσαι τόσο από την αρχή. Προπάντως δε, ποτέ μην τα δίνεις όλα.
Είναι υπέροχοι οι δοτικοί άνθρωποι, αλλά έχω να κάνω εδω μια μικρή επισημανση. Δυστυχως, πολλοί μπερδεύουν την εννοια του δοτικού ανθρωπου με εκείνον που δεν δημιουργει προβληματα και εντάσεις, ξερει να υποχωρει και κάνει τα χατιρια στον συντροφο του. Μεγα λάθος. Είναι όμορφο να προσφερεις πραγματα αλλά αν είσαι πάντα η "καλή" καταντάει βαρετό και ψευτικό μιας και γινεται από φοβο να μην δυσαρεστησεις τον συντροφο σου. Θα σε συμβούλευα να συνεχίσεις ετσι, αλλά να εκφράζεσαι με κάθε ευκαιρια και να υπερασπιζεσαι τον εαυτό σου. Νευριάσες? Δειξε το! Χρειαζεσαι χάρη? Ζητα τη! Σε απασχολεί κάτι? Πες το. Λες ότι σου φερονται ασχημα... Με ποιο δικαιωμα? Αν καποιος σου φερεται ασχημα να τον ξεμπροστιαζεις και να του ζητας τον λογο. Αν σε βαριουνται ή να γινεσαι λιγοτερο βαρετη η να φευγεις. Το ελεγα και εγω αυτο με την οικειοτητα, αλλά η αλήθεια είναι ότι 95/100 αν δεν θετεις τα ορια σου δεν θα σε σεβαστουν. Οχι γιατι εχουν κακια, μια χαρα ανθρωποι μπορει να ειναι, αλλά γιατι ειναι ανθρωπινο.
εκτός κ αν αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς , αυτή η δοτικότητα οφείλεται στις συγκεκριμένες επιλογές.Με λίγα λόγια , βαράτε με κ ας κλαίω. Βασικά το να πέφτεις με τα μούτρα...είναι αντικούκου...
Scroll to top icon