ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2018 | 23:26

Με κάνει ότι θέλει

Με τον πρώην μου χωρίσαμε πριν από έξι μήνες μετά από δική του απόφαση. Εγώ επέμενα να τα ξαναβρούμε αλλά αυτός δεν ήθελε. Βρεθήκαμε για σεξ αλλά μέχρι εκεί και αυτό μια φορά. Μιλάμε από τότε σε κάτι γιορτές και για κάποιες εκκρεμότητες και κάθε φορα, είναι τέρμα χειριστικος. Για να πετύχει αυτό που θέλει,που δεν είναι τίποτα άλλο από το να το πάει στο σεξουαλικό, ξεκινάει σχόλια που με κάνουν να ενδιδω από σχεδόν ενοχές. Πχ αν πω όχι δε θέλω να συζητήσω κάτι πρόστυχο,ξεκινάει και λέει πχ "α δεν το περίμενα από σένα να έχεις τέτοια ταμπού, α οκ αφού δε θέλεις δε θα σε ξαναενοχλησω.. μάλλον γίνομαι πιεστικός ή μάλλον νόμιζα ότι ήσουν πιο απελευθερωμένη"και τέτοια. Επειδή όμως τον θέλω και εννοείται δε θέλω να σταματήσει να μου στέλνει καθώς όλα αυτά με γεμίζουν ελπίδες, "πέφτω" σε όλο αυτό και φυσικά καταλήγουμε στο "ως εδώ όμως δεν θέλω να ξαναειμαστε μαζί και ήταν λάθος που έγινε τότε ή ήταν λάθος τα όσα σου είπα, έπρεπε να συγκρατηθω κλπ. Και νιώθω ηλίθια μετά. Πώς μπορώ να κρατηθώ; Πώς μπορώ να κρατήσω λίγο χαρακτήρα; Με κάνει ότι θέλει και με νευρίαζει που δεν σκέφτεται τα όσα προκαλεί. Ακόμη και για να μην έχουμε επαφή ,η άποψη του είναι ότι "Μα δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, απλά δεν πήγαινε άλλο, εγώ σε εκτιμώ και σε σέβομαι και θέλω να σου μιλάω" και νιώθω ενοχές σαν να μου πετάει το μπαλάκι. Να πω ότι ήμασταν 3.5 χρόνια μαζί και χωρίσαμε λόγω απόστασης που τον κούρασε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αρκείσαι με ψίχουλα. Δεν τον έχεις χωρίσει μέσα σου. Κάθε φορά ελπίζεις ότι θα τον ξαναέχεις. Γι αυτό τρομάζες μην τον χάσεις.Και όχι, δεν ήταν η απόσταση ο λόγος που χωρίσατε. Αυτό θελει αυτός να πιστεύεις.
Ε αφού δεν σου αρέσει απλά μην ασχολείσαι μαζί του. Και ας μην φανεί απελευθερωμένο για εκείνον, το θέμα είναι να ξεκαθαρίζετε τις σχέσεις που έχετε για να μην σε μπερδεύει. Άφου το λέει "δεν πήγαινε άλλο"Αυτό σε κάλυπτει στο να κάνεις κάτι μαζί του? Απλά δεν θα νιώσει τπτ.
Scroll to top icon