ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2018 | 00:59

...

Κάθομαι στο μπαλκόνι μου μετά από τη δουλειά λίγο κουρασμένος και το απολαμβάνω όσο τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή με μπύρα τσιγάρο και μουσική.Θα ήθελα σαν τρελός τώρα να είχα και μια κοπέλα,να την εχω στην αγκαλιά μου να την φιλαω και να συζηταμε ομορφα.Δεν πειράζει όμως θα έρθει και αυτή η μέρα....Καλο βράδυ να έχετε όλοι! :)
2
 
 
 
 
σχόλια
Όπως σωστά λέει κι ο/η(σόρρυ :) ) couldnt look you in the eye , απόλαυσε τώρα όσα έχεις γιατί ακόμη κι αυτές οι μικρές απολαύσεις δεν είναι δεδομένες. Και κοπέλα θα βρεις και τέτοιες στιγμές και ακόμη καλύτερες θα έχεις και μάλιστα θα 'ρθουν όλα τόσο αρμονικά που μπορεί ούτε εσύ ο ίδιος να μην πάρεις χαμπάρι. Όπως τα άσχημα γεγονότα στη ζωή μας έρχονται απροειδοποίητα, έτσι και τα όμορφα.
Απολαυσε και αυτη τη φαση της ζωης σου. Ειναι κι αυτα μια πολυτελεια που πολλοι δεν την εχουν. Εννοω δουλεια, ηρεμια, αγαθα. Ετσι κι αλλιως, μετα απο τα πρωτα, δευτερα, τριτα μελια, θα εισαι στην ιδια περιπου κατασταση, αλλα πιο κουρασμενος, και θα θελεις πιο τρελα να σε αφησει ησυχο να απολαυσεις την μπυρα, τη μουσικη και το τσιγαρο σου.
Scroll to top icon