ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2019 | 21:16

Έτσι δεν είναι?

Είναι άσχημο όταν ο σύντροφος σου σε καλεί σε οικογενειακό τραπέζι και την άλλη μέρα το παίρνει πίσω.Και ακόμη περισσότερο με πειράζει το γεγονός ότι όχι μόνο δεν ζήτησε ένα συγνώμη αλλά δεν έχει καταλάβει και τι έχει κάνει.Όταν,φίλοι μου,μένεις με αυτόν τον άνθρωπο και έχεις γνωρίσει την οικογένειά του και έχει προσδοκίες για εσένα μια τέτοια κίνηση έρχεται σε αντιπαράθεση με αυτά που λέει.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτός: "Θα έχουμε τραπέζι αύριο, θα έρθεις;"Εσύ: "Ναι"Αυτός: "Τώρα που το λες, μην έρθεις."...Συμφωνώ με το Διογένη. Διάφορα σενάρια: "Μαμά (, μπαμπά;), θα έρθει και η ...""Σαν πολύ δεν μας την κουβαλάς αυτή; ΄Αντε πες της να μην έρθει!""Μαμά (, μπαμπά;), θα έρθει και η ...""Τι θα πούμε στη θεία Νίτσα ότι είναι;΄Αντε πες της να μην έρθει!"
Προφανώς και εσύ ονειρεύεσαι γάμους μετά στεφάνων και κουμπάρων, και το βρίσκω απολύτως θεμιτό. Επίσης θεωρώ ότι έχεις εκφράσει την επιθυμία σου στο σύντροφό σου. Όταν ήδη ζείτε μαζί και έχεις γνωρίσει την οικογένειά του, είναι λογικό να θεωρείς ότι προσεγγίζεις αυτή την οικογένεια και την απώτερη επιθυμία σου. Μήπως όμως για εκείνον αυτή η γνωριμία δεν ήταν αντίστοιχης βαρύτητας για εκείνον; Γνώρισες την οικογένεια ως η εν δυνάμει νύφη ή ως η γκομενίτσα του σήμερα (και έχει ο Θεός αύριο); Αντιλαμβάνεσαι πως η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα εξηγεί και τα πάντα. Εύχομαι ολόψυχα κάθε καλό και να πρόκειται απλά για μία ατυχή στιγμή χωρίς βαθύτερη σημασία.
Scroll to top icon