ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2019 | 23:20

Δε θέλει γάμο

Ήμαστε μαζί 4 χρόνια τα τελευταία 2 αρραβωνιασμένοι και συζουμε. Δουλεύουμε και οι δύο και ήμαστε οικονομικά πολύ καλά. Το πρόβλημα είναι οι κοινοί μας φίλοι και οι συνεργάτες. Όλοι θέλουν να παντρευτούμε μιας και αυτοί είναι όλοι παντρεμένοι με παιδιά. Εγώ θέλω αλλά δε του λέω κάτι για να μην το πιεζω απλά αποφεύγω την κουβέντα για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση. Απλά όσο το τρεναρει καταλαβαίνω ότι δε θέλει.Σκεφτομαι σοβαρά να χωρίσω γιατί δε βλέπω να πηγαίνουμε πουθενά σαν ζευγάρι .
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν το θέλεις εσύ και δεν πρόκειται για κοινωνική πίεση των γύρω, δεν βλέπω να συνεχίζετε μαζί. Πρέπει όμως να το συζητήσετε όσο και να το αποφεύγεις. Δεν φτάνει απλά να υποθέτεις ότι δεν θέλει. Αν δεν θέλει και για σένα είναι σημαντικός ένας γάμος τότε δεν μπορεί να υπάρξει κοινή πορεία. Μπορεί να τον αντιπαθησεις στο μέλλον. Σκέψου το.
Πολλα ζευγαρια ζουν μαζι χωρις να εχουν παντρευτει και ειναι μια χαρα ευτυχισμενα. Σε αυτο τον αιωνα. Γιατι εσυ ζεις μαλλον στον προ-προηγουμενο.
Scroll to top icon