ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2019 | 22:11

Ευτυχία στην επαγγελματική ζωή

Νομίζω ο λόγος που οι περισσότεροι δεν είναι ευτυχισμένοι στα επαγγελματικά τους είναι ότι δεν έχουν βρει το πάθος τους και μπήκαν σε κάποιον χώρο είτε από ανάγκη είτε νομίζοντας ότι εκεί θα μπορέσουν να βγάλουν λεφτά.Μπορεί αρκετοί εδώ να μου πείτε δεν μπορούμε να είμαστε όλοι γιατροί και δικηγόροι και τα λοιπά...όμως και εκείνοι δεν είναι πάντα ευχαριστημένοι με αυτό που κάνουνε, γιατί δεν το επέλεξαν όλοι επειδή είναι λειτούργημα, κακά τα ψέματα, αλλά με σκοπό να εξασφαλιστούν οικονομικά.Για τους περισσότερους η δουλειά είναι μια καταναγκαστική εργασία που πηγαίνοντας σπίτι την ξεχνάμε μέχρι την επόμενη μέρα. Και έστω ότι για βιοποριστικό λόγο δεν μπορείτε αυτή τη στιγμή να κυνηγήσετε το όνειρό σας, γιατί δεν βρίσκετε τον τρόπο να ασκήσετε αυτό που αγαπάτε ως χόμπυ, για αρχή;Προσωπικά εκτιμάω τον κόσμο που είναι διαθέσιμος να ρισκάρει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει, ο,τι και αν αυτό είναι. Σιγά σιγά και βήμα βήμα. Και όσοι από εμάς ακόμα δεν ξέρουμε τι θέλουμε, έχουμε δικαίωμα να αρχίσουμε ξανά από την αρχή, ξανά και ξανά αν χρειαστεί. Μην αποθαρρύνεστε. Δεν υπάρχει τίποτα μπροστά στην ευτυχία που πηγάζει από μέσα μας. Και το επάγγελμα σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο... Ίσως μεγαλύτερο ρόλο από μια σχέση, επειδή δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από εμάς.
2
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνώμη αλλά δεν μπορείς να ξεκινήσεις ξανά και ξανά αν έχεις ευθύνες ,υποχρεώσεις .Αυτά είναι για αυτούς που δεν έχουν οικογένεια και παιδιά .Γιατί ποιος θα πληρώνει τους λογαριασμούς όσο αυτοί θα ψάχνονται τι θα ήθελαν να κάνουν στη ζωή τους ;Έλα σε παρακαλώ ,να είμαστε και λίγο ρεαλιστές.

ΤΩΡΑ

Scroll to top icon