ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2020 | 19:21

Συμπέρασμα

Θέλω να ρωτήσω κάτι πολύ σοβαρά:Όταν κάποιος λέει ότι οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν συμφεροντολογικό χαρακτήρα, ότι υπάρχει επαγγελματικό αδιέξοδο, οι ερωτικές σχέσεις και οι φιλικές κι όλα αυτά που απαρτίζουν τη ζωή μας ότι είναι δύσκολα, γιατί πάντα βρίσκεται κάποιος άλλος να πει στο άτομο που σκέφτεται έτσι ότι μιζεριάζει, ότι δεν είναι όλοι έτσι οι άνθρωποι, κτλ..;Ενώ μπαίνουμε εδώ μέσα και διαβάζουμε τόσα προβλήματα συνανθρώπων μας στη στήλη.Ή αφήστε τη στήλη, ακόμα κι έξω, με όποιον μιλάω δεν μου έχει πει κανείς ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα σε έναν έστω τομέα της ζωής του.Όλοι έχουν κάτι.Οπότε κακά τα ψέματα, αν θέλουμε να βλέπουμε ρεαλιστικά τον κόσμο, τότε είναι γκρίζος, αν όχι μαύρος για τους περισσότερους.Δυστυχώς αυτό είναι το συμπέρασμα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Στον δικό μου μικρόκοσμο πάντως, όσοι κατηγορουσαν μονιμα τους άλλους, τελικά αυτοί έκαναν αυτά που χρεώναν στους άλλους. Η τα χρεώναν εξαρχής για να νιώθουν καλυμμένοι για όσα θα έκαναν.Υ. Γ. Πολύχρωμη είναι η ζωή, εμείς γκριζαρουμε καμιά φορά. Και επειδή πολλές φορές η πραγματικότητα είναι σκληρή, οι άλλοι μας προδίδουν ή ακόμη χειρότερα φερομαστε εμείς με δεύτερο τρόπο (όσοι είμαστε σε θέση να παραδεχτούμε και τα δικά μας έστω) δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ομορφιά.Τέλος, στις σχέσεις καλύπτονται και ανάγκες, γεμίζουμε και τον χρόνο μας. Αυτό δεν το κάνει χρησιμοθηρικο. Χρησιμοθηρικο είναι όταν βλέπουμε τους άλλους σαν μέσον και στην πραγματικότητα δε δίνουμε δεκάρα για, δαύτους. Μη μου μπερδεύεστε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon