Ο πόλεμος του κόλπου

Facebook Twitter
0

Το καλοκαίρι κυλούσε βαρετά. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που ούτε καν εγκλήματα συμβαίνουν, οπότε επινοούσα μόνη μου για να κρατώ το ενδιαφέρον του Ροντρίγκο. («Άκου κι αυτό: δίδυμος αποφάσισε ν' αυτοκτονήσει, αλλά μπερδεύτηκε και σκότωσε τον αδελφό του»). Βιώναμε μια γενική αποχαύνωση, εγώ, ο Ροντρίγκο, ο Zαμπονοτυροπιτούλης και η Κοκαλίνα (καινούργιο γατί αυτό, πετσί και κόκαλο, μου το έφερε ο Ροντρίγκο για να μη στενοχωριέμαι για την Ομορφούλα και κάπως έστρωσε η ψυχολογία μου). Και ξαφνικά... έσκασε η βόμβα: μπορείς πλέον στην Ελλάδα να μικρύνεις τον κόλπο σου με λέιζερ, αναίμακτα και ανώδυνα, μέσα σε μία ώρα. Το άκουγα στη συνέντευξη Τύπου και σκεφτόμουν «άτιμη Pussy Murderer, όλοι για σένα δουλεύουν».

Η χαλάρωση του γυναικείου κόλπου, απλά δεν κουβεντιάζεται. Ποτέ. (Ελπίζω να μη με συλλάβουν που το κάνω θέμα, αλλά και πώς να με συλλάβουν, αφού παίρνω αντισυλληπτικά, χα!). Δηλαδή οι γυναίκες κάνουν ότι δεν υπάρχει καμιά χαλάρωση κόλπου μετά τη γέννα, οι γυναικολόγοι κάτι ασκήσεις για γυμναστική του κόλπου δίνουν -καλααά, εδώ δεν κάνουμε τα καθίσματα για τα ψωμάκια- οι υπέρβαρες δεν ξέρουν καν ότι τα κιλά πιέζουν το αιδοίο και το ανοίγουν (μην τους πεις την κακία σου, θα απαντήσουν «μα πώς; Μόνο δύο γκόμενοι μου κάθισαν πριν από σένα»), ενώ οι πενηντάρες είναι στον αγώνα να σώσουν τη φάτσα τους αφού ο κάτω πόλεμος έχει χαθεί. Οι ιερόδουλες μόνο έχουν χαμπαριάσει, αλλά σου λένε «και τι να κάνουμε τώρα που το ξεχυλώσαμε; Να μπούμε χειρουργείο;» Όχι πια.

Υπολογίζεται ότι 1.500.000 γυναίκες στην Ελλάδα (έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών) υποφέρουν αυτή τη στιγμή από συμπτώματα χαλάρωσης του κόλπου (το 46% δεν έχει οργασμό). Είναι ένα θέμα ταμπού σε έναν men's world που μόνο το πρόβλημα της στύσης τον έκαιγε να το λύσει. («Ακόμη κι ο ουρανός είναι γαλάζιος», παρατήρησε μια μέρα η Pussy Murderer. «Απόδειξη ότι ο Θεός είναι άντρας. Αν ήταν γυναίκα, θα είχε κάνει τον ουρανό ροζ κι όλα θα ήταν διαφορετικά»).

Η ανάπλαση του κόλπου με λέιζερ γίνεται εδώ και μια δεκαετία στην Αμερική. Βγήκε για γυναίκες μεγάλης ηλικίας, πολύτεκνες, που όχι ηδονή δεν καταλάβαιναν πια, αλλά είχαν κι ακράτεια λόγω χαλαρού κόλπου. Απ' ό,τι όμως λένε οι γιατροί, οι πιο καλές τους πελάτισσες είναι οι τριανταπεντάρες. «Να μου κάνεις τον κόλπο που είχα στα 14», λένε. Γιατί έχουν μικρούς εραστές πια και δεν θέλουν να τις συγκρίνουν με τις συνομίληκές τους ή γιατί πραγματικά δε νιώθουν το ίδιο στο σεξ και δυσκολεύονται στον οργασμό. Και μια που πας τον κόλπο σου για ρεκτιφιέ, τον παραγγέλνεις κι όπως θες - μικραίνεις τα έξω χείλη, μειώνεις το περιττό δέρμα γύρω από την κλειτορίδα για να «πέφτει» ωραία, ανορθώνεις τα μικρά χείλη, βγάζεις το σκούρο χρώμα στα άκρα -τώρα πάνε να με συλλάβουν, ξέρω- τέλος πάντων, εννοώ το αρχιτεκτονικό σχέδιο του κόλπου. Οι πιο τεμπέλες κόβουν απλά μια σελίδα περιοδικού με τον κόλπο μιας πορνοστάρ και τον κοτσάρουν στη φάτσα του γιατρού- «να, αυτόν θέλω».

Το θέμα απασχόλησε την παρέα περισσότερο απ' όσο μας είχε απασχολήσει το μπότοξ. (Τηλεφωνιόμαστε και ρωτούσαμε η μία την άλλη, τι θέση θα πάρει, θα κάνει μπότοξ ή θα αφήσει τη φύση να κάνει τον κύκλο της; Όλες κατέλειξαν ότι η προσωπικότητα μετράει - κι έκαναν κρυφά μπότοξ). Bad the lyes όμως, όταν μιλάμε για τον κόλπο, μιλάμε για τη γυναικεία εξουσία. «Μα τι λες τώρα», είπε η Α, αφού ο γυναικολόγος μου το λέει «περίεργο, παιδί μου, με τόσα που έχεις κάνει, ο κόλπος σου παραμένει σαν να είσαι έφηβη». Η Ε έλεγε ότι γι' αυτό δε βρίσκει τον οργασμό από το σημείο G, με το χάος που επικρατεί εκεί μέσα -καιρός είναι να μπει νοικοκυριό. Η ντετέκτιβ Β είπε εδώ δεν έχει κάνει λέιζερ για αποτρίχωση στο μουστάκι, θα κάνει στον κόλπο; (Θα βάλει προτεραιότητες). Η Pussy Murderer απλά φώναξε: «Ουαου!»

«Μα πόσο κάνει τέλος πάντων αυτή η ανάπλαση κόλπου;» ρώτησε κάποια στιγμή ο Ροντρίγκο. Του είπα, τρεις με πέντε χιλιάδες ευρώ, όσο και η ανόρθωση στήθους. «Μα γιατί δεν πάμε στη Βραζιλία;» άρχισε πάλι το χαβά του. «Με αυτά τα χρήματα στη Βραζιλία βάζω κι εγώ αιδοίο».

Η Pussy Murderer το ανακοίνωσε στο τελευταίο αμόρε της, να ξέρει ότι για τις έξι επόμενες εβδομάδες δεν μπορούν να κάνουν σεξ - αλλά θα αποζημιωθεί μετά. Και ενώ εκείνη έκανε κόλπο σχεδόν παρθένας, εκείνος είχε τη φαεινή να κάνει για συμπαράσταση επιμήκυνση πέους! Να, γι΄αυτό λέμε ότι μοιάζουν τα δελφίνια και οι άντρες. Φημολογείται ότι και τα δύο είδη είναι έξυπνα, αλλά μέχρι σήμερα δε βρέθηκε κανείς να το αποδείξει...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ