Πέθανε ο ηθοποιός Φρεντ Γουίλαρντ

Πέθανε ο ηθοποιός Φρεντ Γουίλαρντ Facebook Twitter
Πέθανε ο ηθοποιός Φρεντ Γουίλαρντ (EPA)
0

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός Φρεντ Γουίλαρντ.

Ο Γουίλαρντ o οποίος ήταν υποψήφιος τέσσερις φορές για βραβείο Emmy για τις ερμηνείες του στο «Modern Family» και «Everybody Loves Raymond» πέθανε την Παρασκευή στο σπίτι του στο Λος Άντζελες σε ηλικία 86 ετών.

Ο εκπρόσωπός του Μάικ Έιζενσταντ επιβεβαίωσε το θάνατο.

Ο Γουίλαρντ υποδύθηκε τον Φρανκ Ντάνφι, πατέρα του κινηματογραφικού Φιλ, στην κωμωδία του ABC «Modern Family».

Το 2010, η ερμηνεία του τού χάρισε μία υποψηφιότητα στα Emmy. Ο χαρακτήρας του πέθανε λόγω γήρατος στην τελευταία σεζόν της σειράς, η οποία έληξε τον περασμένο μήνα.


Ήταν η τέταρτη υποψηφιότητά του για Emmy. Είχε προταθεί στην ίδια κατηγορία το 2003, το 2004 και το 2005, για το ρόλο του ως Χανκ, πατέρας της αδελφής του χαρακτήρα του Ρομ Ράμανο, στην κωμική σειρά του CBS «Everybody Loves Raymond».

Το 2015, ο Γουίλαρντ κέρδισε το Daytime Emmy για τον ρόλο του ως Τζον Φόρεστερ στη σαπουνόπερα του CBS «The Bold and the Beautiful» (Τόλμη και Γοητεία).

Ο κ. Γουίλαρντ έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο «The Ed Sullivan Show» το 1964. Ξεκίνησε να παίζει τον Τζέρι Χάμπαρντ, στη σατιρική σειρά «Fernwood Tonight» το 1977.

Τα επόμενα χρόνια, έγινε γνωστός ως βασιλιάς του cameo.  Νωρίς στην καριέρα του, ήταν μέλος των αυτοσχέδιων ομάδων της Second City και της Ace Trucking Company.

Αργότερα εμφανίστηκε σε επεισόδια των «Love, American Style», «Murphy Brown» και πολλές άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.

Ξεκινώντας το 1992, ο Γουίλαρντ έκανε 50 εμφανίσεις σε σκετσάκια του «The Tonight Show With Jay Leno».

Ο Γουίλαρντ είχε μία κόρη την Χόουπ ενώ η σύζυγός του, η συγγραφέας, Μέρι Γουίλαρντ, πέθανε το 2018.

Με πληροφορίες των The NewYorkTimes/Variety

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ που είχε καταγγείλει για βιασμό τον Έπσταϊν και τον πρίγκιπα Άντριου

Διεθνή / Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ που είχε καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση τον Έπσταϊν και τον πρίγκιπα Άντριου

Τον Αύγουστο του 2021, η Βιρτζίνια Τζουφρέ μήνυσε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 17 ετών και είχε πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος του Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντινούπολη: Ο σεισμός, το Kanal Istanbul και η καταστροφή των χώρων συγκέντρωσης πολιτών από τον Ερντογάν

Διεθνή / Κωνσταντινούπολη: Ο σεισμός, το Kanal Istanbul και η καταστροφή των χώρων συγκέντρωσης πολιτών από τον Ερντογάν

Η σεισμογενής Κωνσταντινούπολη έχει δει μείωση των χώρων συγκέντρωσης πολιτών λόγω τσιμεντοποίησης από τις κυβερνήσεις Ερντογάν - Ποιες περιοχές έχουν αντικατασταθεί από νέες υποδομές και πώς αυτό επηρεάζει την ασφάλεια των πολιτών σε περίπτωση φυσικών καταστροφών
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ