Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη ο Τόλης Βοσκόπουλος

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη ο Τόλης Βοσκόπουλος Facebook Twitter
1

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα ο Τόλης Βοσκόπουλος, καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό Secret, εκδικάστηκαν δύο αγωγές εις βάρος του.

Ο γνωστός τραγουδιστής καλείται μετά από αγωγή της διαχειρίστριας, να καταβάλει κοινόχρηστα ύψους 9 χιλιάδων ευρώ τα οποία χρωστά επί καιρό για τρία διαμερίσματα των οποίων είναι ιδιοκτήτης.  Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα είναι όμως, κλειστά και δεν μένει κανένας.

Η συνήγορος του τραγουδιστή υποστήριξε ότι ο πελάτης της αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ζήτησε αναβολή της υπόθεσης, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.

Ένοικος της πολυκατοικίας, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υποστήριξε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει χρήματα αλλά δεν πληρώνει.  

Yπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ερμηνευτής είχε και στο παρελθόν προβλήματα με τη Δικαιοσύνη, λόγω εφορίας και μεγάλων χρεών.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Πολιτισμός / Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου δηλώνει τον έντονο προβληματισμό της για την πρόσφατη άρνηση έκδοσης άδειας γυρισμάτων στην Ακρόπολη για την ταινία Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου
LIFO NEWSROOM
Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

To κατασκοπικό θρίλερ «The Amateur» και το ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ράπερ βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της εβδομαδιαίας κινηματογραφικής σοδειάς, η οποία αυτή τη φορά διαθέτει και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: 70 χρόνια, 103 εκδηλώσεις με Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Σε αυτήν την επετειακή χρονιά του φεστιβάλ, εκτός από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα δούμε νέες και σημαντικές συμπράξεις -όσα έρχονται στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πειραιώς 260 και τον Λυκαβηττό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια