Το ατύχημα της Άσλεϊ Γκράχαμ- Έπεσε από τις σκάλες στον διαγωνισμό Miss Universe

Το ατύχημα της Άσλεϊ Γκράχαμ- Έπεσε από τις σκάλες στον διαγωνισμό Miss Universe Facebook Twitter
0

Ένα μικρό ατύχημα είχε η Άσλεϊ Γκράχαμ, που έπεσε από τις σκάλες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην διάρκεια του διαγωνισμού Miss Universe. 

Το 31χρονο plus sized μοντέλο, που παρουσίαζε τον διαγωνισμό μαζί με τους Στιβ Χάρβεϊ, Κάρσον Κρέσλεϊ και Λου Σιέρα, δημοσίευσε στο Instagram Story της φωτογραφίες από τον τραυματισμό που υπέστη όταν έπεσε από τις σκάλες στη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος. 

Το ατύχημα της Άσλεϊ Γκράχαμ- Έπεσε από τις σκάλες στον διαγωνισμό Miss Universe Facebook Twitter
Το ατύχημα της Άσλεϊ Γκράχαμ- Έπεσε από τις σκάλες στον διαγωνισμό Miss Universe Facebook Twitter
Το ατύχημα της Άσλεϊ Γκράχαμ- Έπεσε από τις σκάλες στον διαγωνισμό Miss Universe Facebook Twitter

«Έκανα μερικές γρήγορε αλλαγές και μετά, φυσικά,έπεσα από τις σκάλες και έχω τώρα πάνω μου τους γιατρούς», σχολίασε σε ένα από τα βίντεο η Γκράχαμ, που φαίνεται καθισμένη στα παρασκήνια. «Είμαι καλά, απλώς ήθελα να σας δείξω τι κάνω», πρόσθεσε. 

Το διάσημο μοντέλο δείχνει στο βίντεο το πόδι της, ενώ το φροντίζει το ιατρικό προσωπικό, και το οποίο έχει μελανιές από την πτώση. «Σας ευχαριστώ. Βασικά [το πόδι] δείχνει πολύ χειρότερο από όσο το νιώθω, αν εξαιρέσεις πως έχει πρηστεί λιγάκι», λέει σε άλλο σημείο.

Παρά τον τραυματισμό της, η Άσλεϊ Γκράχαμ συνέχισε κανονικά την δουλειά της, συγχαίροντας την Μις Φιλιππίνες για την κατάκτηση του τίτλου, πριν επιστρέψει πάλι στα παρασκήνιο για περισσότερη ιατρική φροντίδα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So happy to be back again at a groundbreaking @missuniverse - congratulations @missphilippines!! ???✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Πολιτισμός / «Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Το «Ne Zha 2» συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία από την κινεζική μυθολογία με μοντέρνα αφήγηση και προηγμένα εφέ, προσεγγίζοντας τόσο το οικογενειακό κοινό όσο και τη νέα γενιά θεατών
LIFO NEWSROOM
Η Τίλντα Σουίντον κατήγγειλε τους «εγκληματίες πολέμου» και τις «κρατικές μαζικές δολοφονίες» από την Μπερλινάλε

Πολιτισμός / Τίλντα Σουίντον: «Οι άπληστες κυβερνήσεις συνεργάζονται με τους καταστροφείς του πλανήτη και τους εγκληματίες πολέμου»

Η ηθοποιός που τιμήθηκε με την Χρυσή Άρκτο στην Μπερλινάλε για το σύνολο της προσφοράς της στον κινηματογράφο χρησιμοποίησε την ομιλία της για να κατακρίνει τις παγκόσμιες ηγεσίες
LIFO NEWSROOM
Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Πολιτισμός / Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Ο σουρεαλισμός παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των συλλεκτών εξαιτίας του διαρκούς ενδιαφέροντος για το πιο σημαντικό καλλιτεχνικό κίνημα του 20ού αιώνα.
LIFO NEWSROOM
Λίνα Μενδώνη: Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου», αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πολιτισμός / Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου» αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πραγματοποιούνται σημαντικά έργα στην περιοχή της Μεσσηνίας, όπως η ανάδειξη του Παλατιού του Νέστορα, των Θολωτών Τάφων, αλλά και η αποκατάσταση και επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου
LIFO NEWSROOM
Η ΔΕΗ φωτίζει τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Πολιτισμός / Η ΔΕΗ «φωτίζει» τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Το 2023, η ΔΕΗ, ως περήφανος χορηγός του Έτους Κάλλας, στήριξε σημαντικές δράσεις και παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να τιμήσει την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο.
LIFO NEWSROOM
Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα

Πολιτισμός / Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα στο Δημόσιο

Στο Φετιχιέ Τζαμί πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση 179 κινητών μνημείων στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η απόδοση της συλλογής σε άλλες εφορείες αρχαιοτήτων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
I’m Still Here

Πολιτισμός / Βάλτερ Σάλες, Κάπτεν Αμέρικα και Κάλλας από αύριο στις αίθουσες

Το συγκινητικό «I’m Still Here», το νέο «επεισόδιο» του MCU, η επόμενη καταχώριση στο ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς και ένα ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας είναι μερικές από τις ταινίες που προστίθενται στο (γεμάτο και γενναιόδωρο) πρόγραμμα των κινηματογράφων αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ