Έλτον Τζον: Νομικές διαδικασίες εις βάρος του κίνησε η πρώην σύζυγός του

Έλτον Τζον: Νομικές διαδικασίες εις βάρος του κίνησε η πρώην σύζυγός του Facebook Twitter
0

Η πρώην σύζυγος του Σερ Έλτον Τζον κίνησε νομικές διαδικασίες σε βάρος του τραγουδιστή, σε μια σπάνια παρέμβαση μιας γυναίκας που αποφεύγει εδώ και δεκαετίες τη δημοσιότητα.

Η Ρενάτε Μπλάουελ κατέθεσε τα νομικά έγγραφα την περασμένη εβδομάδα, επιδιώκοντας τη λήψη νομικών μέτρων κατά του πρώην συζύγου της, σύμφωνα με στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση της Guardian.

Η γεννημένη στη Γερμανία ηχολήπτρια γνώρισε τον Τζον ενώ ηχογραφούσαν το άλμπουμ Too Low for Zero το 1983 και παντρεύτηκαν το επόμενο έτος κατά τη διάρκεια περιοδείας στην Αυστραλία. Λίγα χρόνια μετά, το 1988, ο γάμος τους κατέληξε σε διαζύγιο.

Ο Έλτον Τζον αργότερα ανακοίνωσε πως ήταν γκέι, γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις και απέκτησαν παιδιά.

Από τη στιγμή του διαζυγίου, η Μπλάουελ σπανίως απασχόλησε τη δημοσιότητα.

Στη νομική κατάθεση ο Τζον εμφανίζεται ως «εναγόμενος» ενώ ο συνήγορός τους αρνήθηκε να κάνει σχόλια. Ο λόγος για την αίτηση νομικών μέτρων παραμένει ασαφής - ωστόσο, όπως αναφέρει η Guardian, τέτοιες κινήσεις συχνά συνδέονται με ζητήματα ιδιωτικότητηας ή αποτροπή δημοσίευσης υλικού.

Ο δικηγόρος της Μπλάουελ επιβεβαίωσε τη νομική δράση, ωστόσο αρνήθηκε να εξηγήσει το λόγο που η πρώην κα. Τζον κατέφυγε στη δικαιοσύνη.

Στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε πέρυσι, ο Έλτον Τζον περιγράφει την αγωνία του για το διαζύγιο και τον αγώνα να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του:

«Ράγισα την καρδια κάποιας που αγαπούσα και με αγαπούσε άδολα, κάποιας που δεν μπορώ να κατηγορήσω με κανένα τρόπο. Παρά τον όλο πόνο, δεν υπήρξε καμία οξύτητα. Για χρόνια μετά, όποτε μου συνέβαινε κάτι, ο Τύπος θα κατέληγε στην πόρτα της, αναζητώντας τη για να βγάλει τα άπλυτά μου στη φόρα και εκείνη ποτέ, μα ποτέ δεν το έκανε. Τους έλεγε πάντα να την αφήσουν ήσυχη».

Στο βιβλίο αποκάλυπτε πως μετά το διαζύγιο, οι σχέσεις με την Μπλάουελ ήταν πολύ περιορισμένες: «Την είδα μια φορά αφότου χωρίσαμε. Όταν απέκτησα παιδιά, την κάλεσα στο Γουντσάιντ (σπίτι του) γιατί ήθελα να τα γνωρίσει. Ήθελα να τη δω, ήθελα να είναι μέρος της ζωής μας και εμείς της δικής της, με κάποιο τρόπο. Όμως, δεν ήθελε, οπότε δεν την πίεσα. Πρέπει να σεβαστώ το πώς νιώθει» είχε πει ο Τζον.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα πάντα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα panda από αύριο στους κινηματογράφους

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα της (Μεγάλης) εβδομάδας απαρτίζεται από τρεις ταινίες, από τις οποίες ξεχωρίζει το μεγάλο, πρωτότυπο στοίχημα του Ράιαν Κούγκλερ με τίτλο «Sinners».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Πολιτισμός / UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η UNESCO επισημαίνει ότι η ελληνική υπήρξε η πρώτη lingua franca της Μεσογείου κατά την Ελληνιστική περίοδο, γλώσσα των Ευαγγελίων, των πρώτων επιστημονικών εγχειριδίων και των κειμένων που γέννησαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM