Επίδαυρος: Αναβάλλονται οι παραστάσεις των επόμενων ημερών

Επίδαυρος: Αναβάλλονται οι παραστάσεις των επόμενων ημερών Facebook Twitter
Η Έμιλυ Κολιανδρή στην παράσταση Ελένη
0

Το ΚΘΒΕ μόλις ανακοίνωσε τις προγραμματισμένες του παραστάσης του έργου Ελένη σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου στο Αρχαίο Θέατρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Η ανακοίνωση: 

Μετά λύπης, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει, ότι λόγω της εκτάκτου ανάγκης που βρίσκεται η χώρα και σε περιβάλλον υψηλού κινδύνου, οι παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου «Ελένη» την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Αυγούστου αναβάλλονται.
 
Πληροφορίες, για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής τους ή πλήρους αναστολής τους, θα ακολουθήσουν σε επόμενη ανακοίνωση εντός της ημέρας. Δια αυτής θα διευκρινίζεται και ο τρόπος διαχείρισης των ήδη εκδοθέντων εισιτηρίων.

Πέρα από την ανακοίνωση του ΚΘΒΕ, υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες ότι πρόκειται να αναβλήθούν και οι παραστάσεις της Μικρής Επιδαύρου ενώ το Υπουργείο Πολιτισμού έχει ήδη αναβάλει όλες τις παραστάσεις που θα λάμβαναν χώρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός".

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου: 

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και μετά από σχετική συνεννόηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Μ. Βιδάλη και τον Τομεάρχη Πολιτισμού-Περιφερειακό  Σύμβουλο, αρμόδιο για τις θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα, οι εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στους Δήμους της Αττικής μέχρι τις 20 Αυγούστου, αναβάλλονται.

Η αναβολή των εκδηλώσεων κρίνεται αναγκαία λόγω των συνθηκών και των τεράστιων καταστροφών που έχουν υποστεί οι συμπολίτες μας στην Αττική και συνολικά τη χώρα.

Η πραγματοποίηση των σχετικών εκδηλώσεων που αναβάλλονται θα γίνει γνωστή μόλις διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες. 

Νεότερα σύντομα. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Πολιτισμός / Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

«Η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης προστατεύεται συνταγματικά από το άρθρο 16» αναφέρουν, κατηγορώντας ευθέως την Πινακοθήκη και το υπουργείο Πολιτισμού για αδράνεια και προσβολή της συνταγματικής τάξης
THE LIFO TEAM
Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού

Πολιτισμός / «Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού»: Το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο ανεβαίνει το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Θεωρήθηκε «επαναστατικό» σαν έργο, καθώς ανέτρεψε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από τα άτομα με κώφωση, φέρνοντας στην επιφάνεια τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων.
LIFO NEWSROOM
Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Πολιτισμός / Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου δηλώνει τον έντονο προβληματισμό της για την πρόσφατη άρνηση έκδοσης άδειας γυρισμάτων στην Ακρόπολη για την ταινία Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου
LIFO NEWSROOM
Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

To κατασκοπικό θρίλερ «The Amateur» και το ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ράπερ βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της εβδομαδιαίας κινηματογραφικής σοδειάς, η οποία αυτή τη φορά διαθέτει και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: 70 χρόνια, 103 εκδηλώσεις με Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Σε αυτήν την επετειακή χρονιά του φεστιβάλ, εκτός από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα δούμε νέες και σημαντικές συμπράξεις -όσα έρχονται στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πειραιώς 260 και τον Λυκαβηττό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ