H Μαράια Κάρεϊ κατηγορεί την Σαϊεντολογία για τον χωρισμό της με τον Τζέιμς Πάκερ

H Μαράια Κάρεϊ κατηγορεί την Σαϊεντολογία για τον χωρισμό της με τον Τζέιμς Πάκερ Facebook Twitter
1

Την Σαϊεντολογία κατηγορεί η Μαράια Κάρεϊ ως υπεύθυνη για τον χωρισμό της με τον αρραβωνιαστικό της Τζέιμς Πάκερ, ενώ προετοιμάζονταν για τον γάμο τους.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Page Six, η σούπερ σταρ πιστεύει ότι ο διευθυντής των επιχειρήσεων Πάκερ, Τόμι Ντέιβις, που είναι πρώην μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας είναι αυτός που «δηλητηρίασε» τη σχέση της.

Μάλιστα άτομα που βρίσκονται κοντά στην Κάρεϊ υποστηρίζουν ότι ο Ντέιβις έχει αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο της εταιρείας και έχει θέσει τον Αυστραλό δισεκατομμυριούχο σε ένα πρόγραμμα «αποτοξίνωσης», γνωστό στους κύκλους της εκκλησίας ως «αποκάθαρση» και ζήτησε από τον Πάκερ να «αποσυνδεθεί» από την ντίβα της μουσικής.

Ωστόσο πηγές που βρίσκονται κοντά στον 49χρονο Πάκερ υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός με την 46χρονη Κάρεϊ οφείλεται στο γεγονός ότι είναι υπερβολικά σπάταλη, αλλά και γιατί είχε αντιρρήσεις για το ριάλιτι που έχει γυρίσει η τραγουδίστρια και το οποίο κάνει πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου για το τηλεοπτικό δίκτυο E!.


Μάλιστα ο χωρισμός σημειώθηκε όταν τον Σεπτέμβριο η τραγουδίστρια βρίσκονταν στην Ελλάδα για διακοπές και της ζητήθηκε να αποχωρήσει από το γιοτ του μεγιστάνα και να επιστρέψει στο σπίτι της, αφήνοντάς την έκπληκτη. Έκτοτε όπως σημειώνει η πηγή στην Page Six η τραγουδίστρια δεν έχει συναντήσει τον Πάκερ.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβείο Ρίμπα: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το Χρυσό Μετάλλιο Αρχιτεκτονικής 2025

Πολιτισμός / Βραβείο RIBA: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το χρυσό μετάλλιο αρχιτεκτονικής 2025

Πρόκειται για δύο πραγματικούς πρωτοπόρους της αρχιτεκτονικής, που με ένα εμπνευσμένο πρότυπο για το μέλλον του δομημένου μας περιβάλλοντος δείχνουν αθόρυβα τον δρόμο στους άλλους αρχιτέκτονες.
LIFO NEWSROOM
Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Πολιτισμός / Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της ανοιχτής διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως προβλέπει η νομοθεσία, με την επιτροπή να καταλήγει στην εισήγησή της μετά από αξιολόγηση των υποψηφίων
LIFO NEWSROOM
Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Πολιτισμός / Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Το Σπαθάρειο Μουσείο ιδρύθηκε το 1991 σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και στεγάστηκε αρχικά στην πλατεία Κασταλίας, προτού μεταφερθεί σε ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου
LIFO NEWSROOM
Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Πολιτισμός / Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Η συντομογραφία του μουσείου, GEM (Grand Egyptian Museum), παραπέμπει και στην αγγλική λέξη "gem", που σημαίνει «πολύτιμος λίθος», τονίζοντας έτσι τη σημασία και τη μοναδικότητα του μουσείου ως ένα «κόσμημα» της αιγυπτιακής πολιτιστικής κληρονομιάς
LIFO NEWSROOM
Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο «Brutalist» του Μπρέιντι Κόρμπετ, η ευχάριστη έκπληξη που λέγεται «All Shall be Well» και η sui generis ταινία τρόμου «In a Violent Nature» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ