Kι όμως, υπάρχει μια εταιρεία που έχει ενοχληθεί επειδή η Rihanna και ο Justin Bieber φορούν τα ρούχα της

Kι όμως, υπάρχει μια εταιρεία που έχει ενοχληθεί επειδή η Rihanna και ο Justin Bieber φορούν τα ρούχα της Facebook Twitter
0

Oι περισσότερες εταιρείες ρούχων θα ήταν ενθουσιασμένες αν μεγάλοι σταρ φορούσαν κομμάτια των συλλογών τους. Κάποιες στέλνουν σε μάνατζερ διασημοτήτων κούτες με ρούχα και αξεσουάρ ως δώρο, με την ελπίδα να τα δουν φορεμένα. Μερικές πληρώνουν αδρά για να το πετύχουν. Όμως η σειρά ρούχων του Thrasher Μagazine, ένα περιοδικό αφιερωμένο στην street κουλτούρα και το skate, όχι απλά αρνείται να συμβαδίσει με τους παραπάνω κανόνες, αλλά επιτίθεται και σε διάσημους που φορούν τα ρούχα με το logo τους.

Ο ιδρυτής και εκδότης του περιοδικού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hypebeast και εξαπέλυσε πυρά εναντίον των Justin Bieber και Rihanna, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Και οι δύο καλλιτέχνες έχουν φωτογραφηθεί αρκετές φορές με τα ρούχα της σειράς του Thrasher.

To W Magazine διακήρυξε ότι "Είναι επίσημο: δεν χρειάζεται πλέον να κατέχεις - ή να έχεις την παραμικρή ιδέα για το πώς να κάνεις skate - για να πετύχεις το στιλ του σκέιτερ", κάτι που φαίνεται πως ενοχλεί τον Jake Phelps. "Και ενώ είναι αλήθεια ότι κανείς δεν μπορεί να ελέγξει ποιος φοράει Thrasher T-shirts, απαιτούνται περισσότερα από την ανάγνωση ενός άρθρου από έναν συγγραφέα μόδας για να κατανοήσει κανείς την εμπειρία και την φιλοσοφία του skater ", λέει ο εκδότης. "Εμείς δεν στέλνουμε κουτιά με ρούχα στον Justin Bieber ή τη Rihanna ή αυτούς τους γαμημένους κλόουν", συμπληρώνει και συμβουλεύει τους ανθρώπους να κάνουν statement μόδας στους δρόμους.

Κατά τον Phelps: "όλες οι μάρκες φυσικά θέλουν να αναπτυχθούν και να επεκτείνουν την επιρροή τους - αυτό είναι απλή λογική. Αλλά το Thrasher δεν είναι ένα εμπορικό σήμα. Είναι ένα περιοδικό που, στην καλύτερη περίπτωση, αντιπροσωπεύει μια μάρκα skate, και ο ρόλος του ως μέσο μαζικής ενημέρωσης είναι να εκπροσωπεί την φωνή και τα συμφέροντα του κοινού του".

Ο εκδότης συμπληρώνει πως τον ανησυχεί η δημοσιότητα που παίρνουν τα ρούχα του όταν τα φοράνε μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδιστές και τονίζει πως θα ήταν ντροπιαστικό για έναν skater που αδιαφορεί τελείως για τη μόδα να δει πως φορά το ίδιο μπλουζάκι με ένα μοντέλο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Τη θέση του στο έργο αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Πητίδης - Η παράσταση «Τα Σκυλιά», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2024, επιστρέφει από την Παρασκευή 25 Απριλίου για δέκα παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός
LIFO NEWSROOM
Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα πάντα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα panda από αύριο στους κινηματογράφους

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα της (Μεγάλης) εβδομάδας απαρτίζεται από τρεις ταινίες, από τις οποίες ξεχωρίζει το μεγάλο, πρωτότυπο στοίχημα του Ράιαν Κούγκλερ με τίτλο «Sinners».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Πολιτισμός / UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η UNESCO επισημαίνει ότι η ελληνική υπήρξε η πρώτη lingua franca της Μεσογείου κατά την Ελληνιστική περίοδο, γλώσσα των Ευαγγελίων, των πρώτων επιστημονικών εγχειριδίων και των κειμένων που γέννησαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM