Linkin Park: Επιστρέφουν με νέα τραγουδίστρια και άλμπουμ επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Chester Bennington

Linkin Park: Επιστρέφουν με νέα τραγουδίστρια και άλμπουμ επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Chester Bennington Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Οι Linkin Park ανακοίνωσαν την επανένωσή τους με νέα μέλη και την κυκλοφορία νέου άλμπουμ, επτά χρόνια μετά τον θάνατο του frontman Chester Bennington. 

Το συγκρότημα παρουσίασε τα νέα του σχέδια μέσω livestream, αποκαλύπτοντας ότι η Emily Armstrong, πρώην μέλος των «Dead Sara», θα είναι η νέα τραγουδίστρια, ενώ ο Colin Brittain, γνωστός για τη συνεργασία του με καλλιτέχνες όπως οι G Flip, One OK Rock και Illenium, θα αναλάβει το ρόλο του ντράμερ.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από την παρουσίαση του νέου άλμπουμ τους, με τίτλο «From Zero», που θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει 11 νέα κομμάτια. Το πρώτο single του άλμπουμ, «The Emptiness Machine», κυκλοφόρησε την Πέμπτη, ενώ το συγκρότημα έχει προγραμματίσει συναυλίες σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, η Γερμανία, η Νότια Κορέα και η Κολομβία.

Ο Chester Bennington, που υπήρξε το εμβληματικό πρόσωπο των Linkin Park, βρέθηκε νεκρός στις 20 Ιουλίου 2017, σε ηλικία 41 ετών, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του προκλήθηκε από αυτοκτονία δια απαγχονισμού. Η απώλειά του συγκλόνισε τον κόσμο της μουσικής, καθώς ο Bennington υπήρξε μια από τις πιο επιδραστικές φωνές του nu metal, γνωστός για τα συναισθηματικά του φωνητικά και τις δυνατές ερμηνείες του.

Το νέο άλμπουμ "From Zero" σηματοδοτεί το πρώτο δισκογραφικό έργο των Linkin Park μετά το "One More Light" του 2017, που είχε κυκλοφορήσει μόλις δύο μήνες πριν τον θάνατο του Bennington. Το συγκρότημα δείχνει αποφασισμένο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, τιμώντας ταυτόχρονα την κληρονομιά του Bennington.


 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM