Ντέιβιντ Λιντς: Δεν αποσύρομαι από τη σκηνοθεσία

Ντέιβιντ Λιντς: Δεν αποσύρομαι από τη σκηνοθεσία Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Ο Ντέιβιντ Λιντς διευκρίνισε ότι δεν αποσύρεται αφού προηγουμένως αποκάλυψε ότι είναι πολύ άρρωστος για να σκηνοθετεί ταινίες με φυσική παρουσία και ότι μπορεί να εργάζεται μόνο σε κινηματογραφικά έργα εξ αποστάσεως.

Ο δημιουργός του «Twin Peaks» είπε ότι έχει εμφύσημα που προκαλείται από το κάπνισμα και δεν μπορεί να βγαίνει από το σπίτι λόγω του κινδύνου της Covid-19.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Sight and Sound», ο Αμερικανός σκηνοθέτης και μουσικός είπε: «Έχω εμφύσημα από το κάπνισμα και έτσι είμαι κολλημένος στο σπίτι είτε μου αρέσει είτε όχι. Δεν μπορώ να βγω έξω. Και μπορώ να περπατήσω μόνο μια μικρή απόσταση επειδή μου τελειώνει το οξυγόνο».

«Λόγω της Covid-19 θα ήταν πολύ κακό για μένα να αρρωστήσω, ακόμα και από κρυολόγημα. Οπότε μάλλον θα σκηνοθετώ από το σπίτι μου… δεν θα μου άρεσε τόσο πολύ. Μου αρέσει να είμαι μεταξύ των πραγμάτων και να παίρνω ιδέες εκεί. Αλλά θα προσπαθήσω να κάνω μια ταινία εξ αποστάσεως, αν προκύψει» ανέφερε, σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian.

Αφού τα σχόλιά του προκάλεσαν πολλά σχόλια από τους θαυμαστές του ο 78χρονος σκηνοθέτης σε νέα δήλωση του που αναρτήθηκε στο X διευκρίνισε ότι δεν θα σταματήσει να εργάζεται.

«Έχω κόψει το κάπνισμα εδώ και πάνω από δύο χρόνια» έγραψε. «Πρόσφατα υποβλήθηκα σε πολλές εξετάσεις και τα καλά νέα είναι ότι είμαι σε εξαιρετική φόρμα εκτός από το εμφύσημα. Είμαι γεμάτος ευτυχία και δεν θα αποσυρθώ ποτέ. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι εκτιμώ πραγματικά την ανησυχία σας. Με αγάπη, Ντέιβιντ» έγραψε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβείο Ρίμπα: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το Χρυσό Μετάλλιο Αρχιτεκτονικής 2025

Πολιτισμός / Βραβείο RIBA: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το χρυσό μετάλλιο αρχιτεκτονικής 2025

Πρόκειται για δύο πραγματικούς πρωτοπόρους της αρχιτεκτονικής, που με ένα εμπνευσμένο πρότυπο για το μέλλον του δομημένου μας περιβάλλοντος δείχνουν αθόρυβα τον δρόμο στους άλλους αρχιτέκτονες.
LIFO NEWSROOM
Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Πολιτισμός / Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της ανοιχτής διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως προβλέπει η νομοθεσία, με την επιτροπή να καταλήγει στην εισήγησή της μετά από αξιολόγηση των υποψηφίων
LIFO NEWSROOM
Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Πολιτισμός / Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Το Σπαθάρειο Μουσείο ιδρύθηκε το 1991 σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και στεγάστηκε αρχικά στην πλατεία Κασταλίας, προτού μεταφερθεί σε ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου
LIFO NEWSROOM
Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Πολιτισμός / Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Η συντομογραφία του μουσείου, GEM (Grand Egyptian Museum), παραπέμπει και στην αγγλική λέξη "gem", που σημαίνει «πολύτιμος λίθος», τονίζοντας έτσι τη σημασία και τη μοναδικότητα του μουσείου ως ένα «κόσμημα» της αιγυπτιακής πολιτιστικής κληρονομιάς
LIFO NEWSROOM
Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο «Brutalist» του Μπρέιντι Κόρμπετ, η ευχάριστη έκπληξη που λέγεται «All Shall be Well» και η sui generis ταινία τρόμου «In a Violent Nature» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ