O Ντέιβιντ Μπέκαμ φιλάει την κόρη του στο στόμα και οι χρήστες των social media διχάζονται

O Ντέιβιντ Μπέκαμ φιλάει την κόρη του στο στόμα και οι χρήστες των social media διχάζονται Facebook Twitter
0

Μία φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ με την 7χρονη κόρη του Χάρπερ και ένα πεταχτό τους φιλί στο στόμα δημοσιεύτηκε στο Instagram και έγινε αφορμή για να πυροδοτηθεί εκ νέου μια συζήτηση για τα όρια οικειότητας ανάμεσα σε γονείς και παιδιά. 

Και μπορεί οι σχολιαστές του πρώην άσου των γηπέδων να μην είδαν τίποτα το παράταιρο, προκλητικό ή ανάρμοστο σ' αυτό το τρυφερό φιλί ανάμεσα στον Μπέκαμ και την κόρη του που ετοιμάζονται για τις πρώτες γιορτινές παγοδρομίες, ωστόσο, tabloids και κάποιοι δημοσιογράφοι βρήκαν ευκαιρία για να ασκήσουν κριτική. 

Κάτω από την -κατά κάποιους- επίμαχη φωτογραφία το style icon των γηπέδων και του ευρύτερου βρετανικού βίου έγραψε: «Τα Χριστούγεννα έρχονται - Πάμε για πατινάζ». Ο ίδιος και η κόρη του είναι ντυμένοι κομψά και τίποτα σ' αυτό το φιλί δεν μαρτυρά κάτι χυδαίο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Christmas is coming ?? Let’s go skate ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις


Όμως, κάποιοι σχολιαστές, ενοχλήθηκαν γράφοντας: «Όχι στο στόμα! Το μάγουλο ήταν ok. Μη φιλάς το κοριτσάκι στα χείλη», ενώ κάποιοι άλλοι μπήκαν στη διαδικασία να τους απαντήσουν. «Αυτή είναι μια πανέμορφη εικόνα. Οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να κρίνουν τον τρόπο που κάποιος εκφράζει την αγάπη του προς την κόρη του και δεν υπάρχει τίποτα χυδαίο σ' αυτή την εικόνα. Οι άνθρωποι συχνά είναι μοχθηροί και ηλίθιοι. Κάντε μας τη χάρη, αν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε να φύγετε από εδώ. Επιτέλους, ωριμάστε. Κι αν δεν σας αρέσει, απλώς μην τους ακολουθείτε. Κάντε χάρη στον εαυτό σας και αποχωρήστε», έγραψε μια άλλη follower. 

Από την πλευρά του ο Τομ Μπρείντι αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, quarterback της NFL και παίκτης των New England Patriots πήρε άμεσα το μέρος του συναδέλφου του κάνοντας λόγο για μια πανέμορφη φωτογραφία και γράφοντας «Πατέρας και κόρη! Πόσο γλυκό!».

Ο ίδιος, άλλωστε, γνωρίζει πως είναι να επικρίνεται ένας γονιός για κάτι τέτοιο, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε μπει στο στόχαστρο σκληρής κριτικής, καθώς τον γύρο του διαδικτύου έκανε φωτογραφία και βίντεο που τον έδειχνε να φιλά στο στόμα τον 10χρονο γιο του Τζακ. 

Ας σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπέκαμ αντιμετωπίζει τα σχόλια χρηστών των social media και του Τύπου για αντίστοιχη κίνηση. Το καλοκαίρι του 2017 και με την Harper μόλις 5 χρονών τότε είχε βρεθεί ακριβώς στην ίδια θέση και είχε φροντίσει να απαντήσει στους επικριτές του με ένα εξαιρετικά τρυφερό κείμενο...

Με πληροφορίες από το Eonline, BBC.com

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Τούθμωσι Β'

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Φαραώ Τούθμωσι Β'

Το εύρημα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο δρ Πίερς Λίτερλαντ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πρώτου τάφου ενός Φαραώ μετά την αποκάλυψη αυτού του Τουταγχαμών πριν από έναν αιώνα
LIFO NEWSROOM
Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM