Ο Πίτερ Ντίνκλατζ γίνεται «Σιρανό» στη νέα ταινία του Τζο Ράιτ - Δείτε το τρέιλερ

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ γίνεται «Σιρανό» για τον σκηνοθέτη της «Εξιλέωσης» - Δείτε το trailer Facebook Twitter
Τον ήρωα υποδύεται ο Πίτερ Ντίνκλατζ, ο Tyrion Lannister του Game of Thrones, στον υψηλότερου βεληνεκούς πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει αναλάβει μέχρι στιγμής στην καριέρα του.
0

Καθώς πλησιάζουμε τον Δεκέμβρη και η λίστα με τους δυνητικούς οσκαρικούς διεκδικητές μεγαλώνει, ένας ακόμα τίτλος που είχαμε παραβλέψει προστέθηκε σ’ αυτή κι αναμένεται να πάρει μερικές υποψηφιότητες, τουλάχιστον στις τεχνικές κατηγορίες.

O λόγος για το Cyrano, κινηματογραφική μεταφορά της μιούζικαλ εκδοχής της ιστορίας του Σιρανό Ντε Μπερζεράκ που ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ το 2018.

Τον ήρωα υποδύεται ο Πίτερ Ντίνκλατζ, ο Tyrion Lannister του Game of Thrones, στον υψηλότερου βεληνεκούς πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει αναλάβει μέχρι στιγμής στην καριέρα του, με την ταλαντούχα Χέιλι Μπένετ (Music and Lyrics, Hillbilly Elegy) να υποδύεται τη Ρωξάνη.

Για να γίνει ακόμα πιο ελκυστικό το project, τη μουσική και τραγούδια της ταινίας υπογράφουν οι National, ενώ υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία είναι ο βιρτουόζος Τζο Ράιτ, που αστόχησε μεν γερά με το Woman in the Window (2021), που είδαμε στο Netflix, αλλά τα πηγαίνει πολύ καλύτερα όταν αναλαμβάνει ταινίες εποχής, όπως αποδεικνύουν τα Περηφάνια και Προκατάληψη (2005) και Εξιλέωση (2007). 

To τρέιλερ που κυκλοφόρησε υπόσχεται καλαίσθητη, feelgood ψυχαγωγία, με τις κριτικές από το φεστιβάλ του Telluride, όπου η ταινία έκανε την πρεμιέρα της πριν λίγες μέρες, να είναι ως επί το πλείστον θετικές. Μάλιστα, το Variety έγραψε ότι ο Τζο Ράιτ ξεπέρασε τον εαυτό του με τους σκηνοθετικούς του νεωτερισμούς σε αυτή την ταινία.

To Cyrano θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 31 Δεκεμβρίου, στη χώρα μας θα τo δούμε μέσα στον Ιανουάριο του 2022.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM
Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη

Πολιτισμός / Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη: Ένα σημαντικό μνημείο κινδυνεύει με κατάρρευση

Ένα θρησκευτικό, ιστορικό αλλά και αρχιτεκτονικό ορόσημο στους πρόποδες της Δίρφυος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος πρωταγωνιστής του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου δεν θα εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή της Αθήνας λόγω κρατικής λογοκρισίας και περιοριστικών όρων
LIFO NEWSROOM
«Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / «Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στα «Σκυλιά» του Ανέστη Αζά αλλά συνελήφθη για «υποκίνηση μίσους» κατά του Ερντογάν και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους
LIFO NEWSROOM
«Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Η μεγάλη ερωτική ιστορία της Μάργκαρετ Μίτσελ ζωντανεύει επί σκηνής με φόντο τον αμερικανικό εμφύλιο - Από 25 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Τη θέση του στο έργο αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Πητίδης - Η παράσταση «Τα Σκυλιά», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2024, επιστρέφει από την Παρασκευή 25 Απριλίου για δέκα παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός
LIFO NEWSROOM
Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα πάντα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα panda από αύριο στους κινηματογράφους

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα της (Μεγάλης) εβδομάδας απαρτίζεται από τρεις ταινίες, από τις οποίες ξεχωρίζει το μεγάλο, πρωτότυπο στοίχημα του Ράιαν Κούγκλερ με τίτλο «Sinners».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ