Ο Tommy Lee κατηγορεί τον γιο του ότι τον γρονθοκόπησε ανελέητα

Ο Tommy Lee κατηγορεί τον γιο του ότι τον γρονθοκόπησε ανελέητα Facebook Twitter
1

Στα άκρα φαίνεται ότι βρίσκονται οι σχέσεις του διάσημου ντράμερ Tommy Lee, με τον Brandon, τον γιο που απέκτησε με την ηθοποιό Πάμελα Άντερσον, καθώς εκείνος από τη Δευτέρα κατηγορεί τον γιο του ότι τον γρονθοκόπησε ανελέητα, ρίχνοντας τον αναίσθητο μετά από καβγά. 

Ο 55χρονος ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, στις οποίες φαίνονται ματωμένα και σκισμένα τα χείλη του, μετά τον άγριο καβγά με τον γιο του, το αξιοπερίεργο, ωστόσο είναι ότι άλλη εκδοχή δίνει ο Tommy Lee γι' αυτό το περιστατικό ακραίας βίας και αλλιώς περιγράφει το τι πραγματικά συνέβη και χάθηκε ο έλεγχος, ο Brandon. 

Ο Tommy Lee κατηγορεί τον γιο του ότι τον γρονθοκόπησε ανελέητα Facebook Twitter

«Η αρραβωνιαστικιά μου και εγώ βρισκόμασταν στο κρεβάτι, όταν ο γιος μου εισέβαλε στην κρεβατοκάμαρα και μου επιτέθηκε. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι και με γρονθοκόπησε, ρίχνοντας με αναίσθητο. Το έσκασε για να γλιτώσει τη σύλληψη. Αυτή είναι η αλήθεια», έγραψε κάτω από την επίμαχη φωτογραφία ο ντράμερ των Motley Crew. 

Ο Tommy Lee κατηγορεί τον γιο του ότι τον γρονθοκόπησε ανελέητα Facebook Twitter

Από την άλλη, το ΤΜΖ, σε ρεπορτάζ που επικαλείται πηγή κοντά στον Brandon, αναφέρει μία τελείως διαφορετική εκδοχή του περιστατικού, η οποία παρουσιάζει τον γνωστό για τις εξαρτήσεις του από το αλκοόλ και τα παραισθησιογόνα ντράμερ, μεθυσμένο και εριστικό με τον γιο του εκείνη τη βραδιά.

Επίσης, αναφέρεται ότι τη βραδιά που ο ντράμερ κατέληξε αναίσθητος στο νοσοκομείο, ο νεαρός βρισκόταν σε αυτοάμυνα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα χτυπήματα του πατέρα του.

Όπως δήλωσε ο Brandon στην αστυνομία, ο πατέρας του το βράδυ του καβγά εξύβριζε τη μητέρα του, Πάμελα Άντερσον, με χυδαίες εκφράσεις, ενώ μάλιστα είχε γράψει κάποια επίσης χυδαία tweets, στα οποία, μεταξύ άλλων, την κατηγορούσε ότι μιλάει πολύ για τη σχέση που είχε μαζί του με τον Πιρς Μόργκαν. 

Ο νεαρός, που περιστασιακά μένει με τον πατέρα του, προσπαθώντας να τον βοηθήσει να ξεπεράσει την εξάρτησή του από το αλκοόλ υποστηρίζει ότι ο Tommy Lee είχε ένα χυδαίο ξέσπασμα εναντίον της μητέρας του, κι όταν άρχισε να τον χτυπάει, απλώς προσπάθησε να αμυνθεί με το γνωστο πλέον αποτέλεσμα. 

Η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση, ενώ ο ντράμερ και μετά την έκταση που πήρε το θέμα, φρόντισε να σβήσει ένα άλλο post που είχε ανεβάσει στα social media και στο οποίο πρακτικά αποδοκίμαζε την πράξη του γιου του. 

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Δίνεις στα παιδιά σου ό,τι θα μπορούσαν να έχουν ζητήσει σ' αυτή τη ζωή και πάλι μπορούν να στραφούν εναντίον σου. Μπράβο σου, Μπράντον! Τι φοβερός γιος», ανέφερε σ' αυτό το post που τελικά διέγραψε ο ντράμερ. 

Με στοιχεία από DailyMail.com, tmz.com 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια