Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι μιλούν στην κάμερα για πρώτη φορά

Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι μιλούν στην κάμερα για πρώτη φορά Facebook Twitter
0

Οι πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι ενώθηκαν για να κάνουν την πρώτη τους σόλο επίσημη βασιλική εμφάνιση μπροστά στην κάμερα. 

Σε βίντεο, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα των γονιών τους, Δούκα και Δούκισσας του Κέιμπριτζ, τα τρία νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας κάνουν στον 94χρονο ραδιοτηλεοπτικό παραγωγό και φυσιολάτρη Ντέιβιντ Ατένμπορο από μια ερώτηση ο καθένας τους- ενώνοντας τις φωνές τους για να βοηθήσουν στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση σχετικά με τις περιβαλλοντικές προκλήσεις. 

Πρώτος ξεκινά ο 7χρονος Τζορτζ που λέει, «Γεια σου Ντέιβιντ Ατένμπορο. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το επόμενο ζώο που θα εξαφανιστεί;», με τον Ατένμπορο να απαντά πως ελπίζει αυτό να μην συμβεί ξανά. 

Μετά την σίγουρη και καθαρή φωνή του Τζορτζ, έρχεται η 5χρονη Σάρλοτ που ελαφρώς αγχωμένη, ρωτά: «Γεια σου Ντέιβιντ Ατένμπορο, μου αρέσουν οι αράχνες. Εσένα σου αρέσουν;». 

Τελευταίος παίρνει τον λόγο ο 2 ετώ Λούι που ρωτά τον Ατένμπορο ποιο ζώο του αρέσει περισσότερο, προφέροντας ταυτόχρονα με χαριτωμένο και πολύ αστείο τρόπο την λέξη «animal». 


Το βίντεο σηματοδοτεί την πρώτη φορά που πολύς κόσμος ακούει τις φωνές των τριών παιδιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.  

Στο παρελθόν έχουν ακουστεί να λένε κάποιες λέξεις, όπως όταν πέρυσι εξερευνούσαν τον κήπο της μητέρας τους στο Chelsea Flower Show. 

Το περασμένο σαββατοκύριακο, οι πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλέτον δημοσίευσαν μερικές οικογενειακές φωτογραφίες από τον κήπο του Παλατιού του Κένσιγκτον όπου συναντήθηκαν με τον Ντέιβιντ Ατένμπορο. 

Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι μιλούν στην κάμερα για πρώτη φορά Facebook Twitter
Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι μιλούν στην κάμερα για πρώτη φορά Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ