Το συγκινητικό μήνυμα της Άζια Αρτζέντο για τον Άντονι Μπουρντέν: «Ήταν η αγάπη μου, ο προστάτης μου»

Το συγκινητικό μήνυμα της Άζια Αρτζέντο για τον Άντονι Μπουρντέν: «Ήταν η αγάπη μου, ο προστάτης μου» Facebook Twitter
0

Συντετριμμένη με τον θάνατο του Άντονι Μπουρντέν δήλωσε η Άζια Αρτζέντο, που δημοσίευσε στο Twitter ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον διάσημο Αμερικανό σεφ, που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Η Ιταλίδα ηθοποιός, κινηματογραφίστρια και ακτιβίστρια δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της ένα μήνυμα όπου μεταξύ άλλων γράφει πως νιώθει «συντετριμμένη» από τον θάνατο του Μπουρντέν, ζητώντας παράλληλα στους ακολούθους της να σεβαστούν την ιδιωτική της ζωή αυτή τη δύσκολη στιγμή.  

«Ο Άντονι έδωσε όλο τον εαυτό του σε όλα όσα έκανε. Το υπέροχο, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε και ενέπνευσε τόσους πολλούς και η γενναιοδωρία του δεν είχε όρια. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι εντελώς συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα σας ζητούσα να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή και τη δική μου», έγραψε στην ανάρτησή της. 


Ο Άντονι Μπουρντέν και η Άζια Αρτζέντο ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2017 από τότε που η ηθοποιός εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «Parts Unknown», το οποίο γυρίστηκε στη Ρώμη. 

Νωρίς την Παρασκευή, πολύ πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του Μπουρντέν, είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία της να φορά μια μπλούζα που έγραψε «Fuck everyone», προσθέτοντας το σχόλιο «Ξέρεις ποιος είσαι». Αργότερα διέγραψε την εικόνα χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δώσει κάποια εξήγηση. 

Το γραφείο του εισαγγελέα της Κολμάρ επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ο Άντονι Μπουρντέν πέθανε σήμερα το πρωί σε πολυτελές ξενοδοχείο του Κάισερσμπεργκ, στην ανατολική Γαλλία, αναφέροντας ως αιτία θανάτου τον «απαγχονισμό». 

Ο Μπουρντέν βρισκόταν στη Γαλλία όπου ετοίμαζε ένα επεισόδιο για τη σειρά του στο CNN «Parts Unknown». Ο στενός του φίλος Ερίκ Ριπέρ, ο Γάλλος σεφ, τον βρήκε αναίσθητο στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο του στη Γαλλία.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα Όσκαρ δεν φτιάχτηκαν για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα χρυσά αγαλματίδια

Πολιτισμός / «Το σύστημα δεν φτιάχτηκε για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα Όσκαρ

Η μόνη μαύρη γυναίκα που έχει κερδίσει Όσκαρ 'Α γυναικείου ρόλου δήλωσε ότι η ιστορική νίκη της τελικά επρόκειτο για ανωμαλία και όχι αλλαγή κατεύθυνσης από την Ακαδημία
LIFO NEWSROOM
Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν: 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Μια κατανυκτική εμπειρία στους δρόμους και στα τοπόσημα της Αθήνας

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει περισσότερες από 40 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους, καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Πολιτισμός / Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Η έκθεση του Πράδο ήταν καταπέλτης: το έργο δεν είναι αυθεντικός Καραβάτζιο, αλλά δημιούργημα αγνώστου καλλιτέχνη με «μέτρια τεχνική αρτιότητα», εκτιμώντας την πραγματική αξία του σε μόλις 22.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM