Άγνωστοι θανάτωσαν 10 αδέσποτα στο κέντρο των Γρεβενών

Άγνωστοι θανάτωσαν 10 αδέσποτα στο κέντρο των Γρεβενών Facebook Twitter
0

Πάνω από 10 αδέσποτα σκυλιά βρέθηκαν δηλητηριασμένα στο κέντρο της πόλης των Γρεβενών προκαλώντας τον αποτροπιασμό της τοπικής κοινωνίας.

Όπως έγραψε το newsit.gr, η φιλοζωική εταιρεία της περιοχής κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ ο δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης αποφάσισε να επικηρύξει τους δράστες με την ιδιότητα του απλού πολίτη. Γνωστοποίησε, μάλιστα, ότι προσφέρει το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ σε όποιον αναφέρει στις αρχές τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους τέτοιων πράξεων.

"Ο Δήμος ως φορέας δεν μπορεί να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια όπως αυτή της επικήρυξης. Έτσι, αποφάσισε να το κάνει αυτό ο ίδιος ο κ. Κουπτσίδης, με την ιδιότητα του πολίτη" διευκρινίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ανδρέας Τόσκας. Σε δήλωσή του, ο κ. Κουπτσίδης χαρακτηρίζει αποτρόπαια την πράξη αυτή, κάνει λόγο για βάναυση προσβολή ολόκληρης της κοινωνίας των Γρεβενών και υπογραμμίζει ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια της δημοτικής αρχής για τα αδέσποτα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής του ταε κβον ντο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικης αθλήτριάς του

Στην απολογία του, ο 68χρονος αρνήθηκε την καταγγελία, επιμένοντας ότι είναι ψευδής, ενώ έκανε λόγο για σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του προκειμένου η αθλήτρια να αλλάξει προπονητή
LIFO NEWSROOM