Αναβάλλεται η sold out συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο

Κακοκαιρία Daniel: Αναβάλλεται η sold out συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Τα προβλήματα που έφερε μαζί της η κακοκαιρία Daniel στην Αθήνα είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή της sold out συναυλίας της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο. 

Αν και οι διοργανωτές θεωρούσαν μέχρι τελευταία στιγμή πως η συναυλία της Άννας Βίσση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, εν τέλει το σαρωτικό κύμα της κακοκαιρίας Daniel δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο. 

«Τέλος οι πρόβες ! Η εμπειρία της προετοιμασίας ήταν μοναδική και τώρα μένει να το ζήσουμε Μαζί . «Κι αν βρέξει τι τρέχει το πολύ πολύ να βραχώ»που λέει κι ένα παλιό μου τραγούδι» έγραψε χθες στα social media η Άννα Βίσση δείχνοντας έτοιμη να αντιμετωπίσει ακόμα και τη βροχή.

Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή, με ανάρτησή της, έκανε γνωστό πως η συναυλία εν τέλει αναβάλλεται, ενώ η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα. Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία. 

Υπενθυμίζεται, ότι έχει προγραμματιστεί και μία δεύτερη συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο, στις 6 Οκτωβρίου, αλλά έχει γίνει και αυτή sold out. 
 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας «Κική Δημουλά. Η Ποιήτρια»

Πολιτισμός / Τουρκία: Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας «Κική Δημουλά. Η Ποιήτρια»

Στο συνέδριο συμμετείχε, μεταξύ άλλων και η κόρη της σπουδαίας ποιήτριας, Έλση Δημουλά, η οποία προέτρεψε τους μαθητές να «αγκαλιάσουν» τη γνώση και να τολμούν να εκφράζονται μέσα από την ποίηση
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Τρόμος, Εγκογιάν και Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρόμος, Εγκογιάν και Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Το κοψοχολιαστικό «Oddity», το «Seven Veils» με την Αμάντα Σέιφριντ, το «Α Traveler’s Needs» με την Ιζαμπέλ Ιπέρ και το γαλλικό crowdpleaser «En Fanfare» είναι μερικές από τις ταινίες που ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ