Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την πρυτανεία του Πανεπιστημίου

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την πρυτανεία του Πανεπιστημίου Facebook Twitter
4

Σε κατάληψη της Πρυτανείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προχώρησε νωρίτερα ομάδα αντιεξουσιαστών. Πρόκειται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για περίπου 30 άτομα που εισέβαλλαν το πρωί στο κτίριο και ανήρτησαν πανό με συνθήματα.

Τα αιτήματα τους αφορούν την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' του λεγόμενου «τρομονόμου» και την απελευθέρωση κρατουμένων για τρομοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες αντιεξουσιαστές είχαν προχωρήσει σε κατάληψη της Νομικής.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM