Live

Ειρήνη Μουρτζούκου: Πότε θα την καλέσουν να καταθέσει

Ειρήνη Μουρτζούκου: Πότε θα την καλέσουν να καταθέσει Facebook Twitter
Ειρήνη Μουρτζούκου/ Eurokinissi
0

Μετά τη μαραθώνια κατάθεση της μητέρας της Ειρήνης Μουρτζούκου, σήμερα καταθέτουν οι θεράποντες ιατροί από το Παίδων «Αγία Σοφία», εκεί όπου κατέληξε το δεύτερο παιδί της 24χρονης.

Οι καταθέσεις στο Aνθρωποκτονιών είναι για την υπόθεση με τα πέντε νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα. Στη συνέχεια αναμένεται να καταθέσουν πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της 24χρονης. Και αφού ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος καταθέσεων των μαρτύρων, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, θα κληθεί να καταθέσει για όλους και για όλα και η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη εβδομάδα στο Ανθρωποκτονιών και τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων του μικρού Παναγιωτάκη που «έσβησε» τον περασμένο Αύγουστο.

Ειρήνη Μουρτζούκου: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) μετέβη το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, για να καταθέσει αναφορικά με την υπόθεση με τα πέντε νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα.

Η μητέρα της 24χρονης κατέθετε πάνω από έξι ώρες στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και φέρεται να είπε στα στελέχη του Ανθρωποκτονιών: «Είμαι αποφασισμένη να σας πω την αλήθεια. Πιστεύω ότι η κόρη μου έχει ευθύνη για τους θανάτους των πέντε παιδιών. Θέλω να διερευνηθούν τα πάντα».

Η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου φέρεται να επανέλαβε πράγματα που δήλωσε δημόσια σε εκπομπές και δεν πήρε τίποτα πίσω. «Ήρθαμε να πούμε την αλήθεια, αυτά που ξέρω, να βγει η αλήθεια για τα παιδάκια, ό,τι έχει γίνει. Τώρα ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει θα το βρει η Δικαιοσύνη. Ναι, κατηγορώ την κόρη μου. Ό,τι έχω πει και όσα ξέρω θα τα πούμε μέσα», δήλωσε η μητέρα της Μουρτζούκου έξω από τη ΓΑΔΑ.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της μητέρας, Σοφία Πολυζωγοπούλου, είπε στην κάμερα του Star: «Η διαδικασία είναι μυστική. Έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι στη διάθεση των Αρχών. Θα εισφέρει όλα τα στοιχεία στην αστυνομία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών».

Ελλάδα
0

Live

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το Μάτι: Σήμερα στο Εφετείο η ετυμηγορία της εισαγγελέως

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι στο Εφετείο: Αναμένεται η ετυμηγορία της εισαγγελέως

Κατά την σημερινή συνεδρίαση η εισαγγελική λειτουργός αναμένεται να ολοκληρώσει το σκεπτικό της για το γενικό πλαίσιο και να εξειδικεύσει την θέση της για κάθε κατηγορούμενο ξεχωριστά
LIFO NEWSROOM
Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα / Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Η δικηγόρος Δέσποινα Σβερώνη, που είχε διατελέσει βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου
LIFO NEWSROOM