Καιρός - Κολυδάς: Έρχεται ξεροβόρι με μονοψήφιες ελάχιστες τιμές θερμοκρασίας

Καιρός - Κολυδάς: Έρχεται ξεροβόρι με μονοψήφιες ελάχιστες τιμές θερμοκρασίας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, αναμένεται να σημειωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Θοδωρή Κολυδά.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ σε νεότερη ανάρτησή του για την πορεία του καιρού το Σαββατοκύριακο, σημειώνει ότι το κυριότερο χαρακτηριστικό του θα είναι η διατήρηση των θερμοκρασιών σε επίπεδα κατά 3 με 5 βαθμούς κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Μάλιστα, κάνει λόγο για ελάχιστες τιμές θερμοκρασίας στα περισσότερα ηπειρωτικά.

Παράλληλα επισημαίνει πως άνεμοι παρότι το Σαββατοκύριακο θα εξασθενήσουν, από την επόμενο εβδομάδα θα ενισχυθούν ξανά. «Η διατήρηση των θερμοκρασιών σε επίπεδα κατά 3 με 5 βαθμούς Κελσίου κάτω από τα κανονικά επίπεδα το κυριότερο χαρακτηριστικό του καιρού», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς.

«Μονοψήφιες ελάχιστες τιμές θερμοκρασίας στα περισσότερα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι προοδευτικά το Σαββατοκύριακο θα εξασθενήσουν και θα ενισχυθούν πάλι από βδομάδα. Οι βροχές πολύ λίγες στα κεντρικά και βόρεια, καθώς τα συστήματα που επηρεάζουν την Κεντρική Μεσόγειο όχι μόνο δεν έρχονται προς την περιοχή μας, αλλά γίνονται οπισθοδρομούντα, δηλαδή κατευθύνονται προς τα...δυτικά», καταλήγει.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό μετά από τροχαίο - Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ελλάδα / Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στη σήραγγα των Αγίων Αναργύρων – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σύμφωνα με την εταιρεία αυτοκίνητο αφού πέρασε διάβαση του ΟΣΕ, προσέκρουσε πάνω στην προστατευτική μπάρα και φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε καλώδια του δικτύου
LIFO NEWSROOM
Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Ελλάδα / Ο Νατσιός υπερασπίζεται την επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και αμφισβητεί το δικαίωμα της τέχνης

Αναφερόμενος ειδικά στην επίθεση του βουλευτή του, ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε: «Ο βουλευτής της Νίκης είναι βαθύτατα πιστός και, βλέποντας έργα που βανδαλίζουν το πρόσωπο της Παναγίας, έδρασε παρορμητικά. Κατανοώ την πράξη του»
LIFO NEWSROOM