Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί αποξηραμένα βερύκοκα από την αγορά

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί αποξηραμένα βερύκοκα από την αγορά Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Αποξηραμένα βερύκοκα ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Δ/νση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κατά τη διενέργεια ελέγχων, προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με στοιχεία «Εκλεκτοί ξηροί καρποί BALLY NUTS ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΤΟΥΡΚΙΑΣ» σε πλαστική κλειστή συσκευασία 250 γρ, με ημερομηνία συσκευασίας 28/08/2024 και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: 28/08/2025, που συσκευάζεται από την επιχείρηση, BALLY NUTS Κ.Μ. ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΣΟΣ Ι.Κ.Ε., με έδρα Φαλήρου 32, ΤΚ 185 42, στον Πειραιά.

Το προϊόν εξετάστηκε από τη Χημική Υπηρεσία Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Τμήμα Χημικής Υπηρεσίας Καβάλας του Γενικού Χημείου του Κράτους, της ΑΑΔΕ, και διαπιστώθηκε ότι περιέχει διοξείδιο του θείου σε συγκέντρωση που υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπτό όριο.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω προϊόν, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Ελλάδα / Συμπερίληψη είναι να ακούγεσαι χωρίς να πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις

Σε μια εποχή ραγδαίων μετατοπίσεων, στο πλαίσιο του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αλλά και του «The Upfront Initiative», της πρωτοβουλίας της LiFO και της Tsomokos, σημαντικοί καλεσμένοι υπογράμμισαν τη σημασία των θεμάτων συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και ισότητας (DEI) στον χώρο εργασίας. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Ελλάδα / Οπλισμένοι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε μαθητική θεατρική παράσταση στην Ιεράπετρα

Η ΕΛΜΕ Λασιθίου έκανε λόγο για «ύβρη κατά της δημοκρατίας» και εξήρε την απόφαση της επιτροπής του φεστιβάλ να τιμήσει το σχολείο με έπαινο για την ελεύθερη έκφραση
LIFO NEWSROOM
Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ελλάδα / Αίγιο: Ομολόγησε το διπλό φονικό ο 23χρονος – Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Παρά την αρχική του στάση, κατά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της προσωρινής του κράτησης
LIFO NEWSROOM