Οι Θεσσαλονικείς "προβάρουν" στους σταθμούς του μετρό

Οι Θεσσαλονικείς "προβάρουν" στους σταθμούς του μετρό Facebook Twitter
5

Την ευκαιρία να επισκεφθούν τους σταθμούς του μετρό και να δουν τα έργα που είναι σε εξέλιξη θα έχουν τις επόμενες ημέρες οι Θεσσαλονικείς. Με αφορμή την γιορτή της Αγ. Βαρβάρας, προστάτιδας των εργαζομένων στα υπόγεια έργα,  στις 4 Δεκεμβρίου, τρείς σταθμοί θα ανοίξουν για επισκέψεις.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη θα είναι ανοικτός για το κοινό ο σταθμός στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Την Παρασκευή, θα είναι επισκέψιμος ο σταθμός «Συντριβάνι» στην περιοχή των πανεπιστημίων και της ΔΕΘ, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.


Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτός ο σταθμός «Ανάληψη», από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM