Άγριο έγκλημα στα Πατήσια: 59χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον αδερφό του - Παραδόθηκε στην αστυνομία

Άγριο έγκλημα στα Πατήσια: 59χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον αδερφό του - Παραδόθηκε στην αστυνομία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων παραδόθηκε πριν από λίγο 59χρονος άνδρας, ο οποίος ισχυρίστηκε πως είχε σκοτώσει τον 69χρονο αδερφό του μέσα στο σπίτι του, στην οδό Καυτατζόγλου 15.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι που τους υπέδειξε, εντοπίζοντας το θύμα νεκρό με πολλαπλές μαχαιριές σε θώρακα και λαιμό.

Το διαμέρισμα αποκλείστηκε για να διενεργηθεί η αυτοψία, ενώ επί τόπου έφτασε και ιατροδικαστής. 

Ο καθ'ομολογίαν δράστης δεν έχει διευκρινίσει τα αίτια της πράξης του, γι'αυτό και θα ακολουθήσει νέα ανάκριση. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ