Οπαδική βία: 52χρονος ΑμΕΑ καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του στον Βόλο

Οπαδική βία: 52χρονος ΑμΕΑ καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του στον Βόλο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Περιστατικό οπαδικής βίας καταγράφηκε στον Βόλο όταν ένας 52χρονος ΑμΕΑ δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα.

Όλα συνέβησαν στις 1:30 χθες το μεσημέρι, στη διασταύρωση των οδών Τάκη Οικονομάκη και Ιωλκού. Ο 52χρονος που δέχθηκε την οπαδική βία, φορούσε μία φανέλα του ΣΦΟΒ (συνδέσμου του Ολυμπιακού Βόλου) και προχωρούσε αμέριμνα, όταν τον πλησίασαν τρία άτομα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε τα δύο από τα τρία άτομα τον κράτησαν από τα χέρια, τον έβρισαν λόγω της ομάδας που υποστηρίζει και ο τρίτος του έσκισε την φανέλα.

Ο 52χρονος λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, έπεσε στο έδαφος. Τότε, σύμφωνα με τον ίδιο, τα άτομα που του επιτέθηκαν, άρχισαν να τον κλωτσούν. Το περιστατικό της οπαδικής βίας έγινε αντιληπτό από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν.

Με πληροφορίες από ethessalia/ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM